CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, May 30, 2017

:: Ostematrix pengganti susu atau pil kalsium ::

Assalamualaikum + selamat tengahari. Lama sangat dah Liya tak update blog. Mintak ampun ya. Now, lebih fokus kat instagram. Jangan lupa follow if Liya tau, @liyashaklee hehe.

Ok, rini Liya nak cerita tentang Ostematrix. Pil kalsium yang paling hot. Kenapa hot, sebab asyik out off stock. Hari ni stok baru sampai, start pukul 10.00pagi HQ Shaklee dah umum boleh buat order hanya melalui online sahaja & setiap SID limit 10botol sahaja. Masya Allah, nasib baik sempat. Macam nak gi berperang dia punya persiapan nak order. Online je pun. Hehe.

Ada tak yang tak suka minum susu? Katanya rasa tak best la, takleh bau susu la, asyik nak muntah je bila minum susu. Ada tak? Haaa, fakta kena amek tau, susu/kalsium sangat diperlukan badan. Kalsium penting untuk menguatkan tulang dan gigi. Untuk ibu mengandung pula, kalsium diperlukan untuk pembentukan tulang belakang janin. Kalau tak minum susu? Macam mana nak dapatkan sumber kalsium? Nanti tulang cepat rapuh, lebih teruk boleh senankan osteoporosis. Untuk ibu menganfung lagi kronik, boleh buatkan gigi cepat rosak malahan boleh beri kesan pada janin.

Pil kalsium Ostematrix bantu penuhi keperluan kalsium diperlukan setiap hari

Haa, so siapa yang tak suka minum susu atau takkeh minum susu, Liya memang suggestkan amek pil Ostematrix. Antara kelebihan pil kalsium Ostematrix Shaklee ni, sebab di dalamnya ada sekali Magnesium. Magnesium bantu penyerapan maksimum kalsium ke dalam badan. Yang ni kena amek tahu sebelum consume apa-apa pil kalsium tau!

Ok, jom kita tengok apa manfaat pil kalsium Ostematrix Shaklee;

🔹Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat

🔹Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)

🔹Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas

🔹Meringankan stress

🔹Menstabilkan tekanan darah

🔹Melegakan sakit ketika haid

🔹Membantu dalam masalah gastrik

🔹Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi

🔹Mengurangkan risiko praeklampsia

🔹Membantu mengurangkan sakit belakang

🔹Mengurangkan risiko osteoporosis

🔹Membantu mengurangkan kebas dan sesemut

🔹Membantu melegakan sembelit

🔹Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah

🔹Melegakan sakit-sakit sendi

🔹Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

🔹Membantu melembutkan najis

🔹Membantu mengatasi migrain

🔹Membantu masalah buasir


Pil kalsium Ostematrix sesuai untuk mereka yang tak suka minum susu!


Perkara menarik mengenai pil kalsium Ostematrix Shaklee ialah;

• Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin, dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium.


Tidak berbau

Tidak mempunyai rasa

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.


Ok, nak cuba? Boleh terus wasap Liya tau;

LIYA 019-9590635


Untuk lebih  info, boleh follow instagram Liya,

@liyashaklee

#liyaneededsupplementstore

#customerliyashaklee


Pil kalsium Ostematrix sumber kalsium terbaik untuk anda semua!


No comments: