CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, May 31, 2017

:: Carotomax Shaklee bantu masalah penglihatan ::

the Assalamaualaikum. Salam Ramadhan ke-6. Alhamdulillah kejap je masa berlalu kan? Pejam celik pejam celik, Ramadhan makin meninggalkan kita. Semoga amalan kita bertambah & diterima Allah SWT. Aminnn In sha Allah!

Ok, since ramai yang tanya Liya supplement apa yang nak ambil untuk banyu atasi masalah berkaitan mata (penglihatan) seperti rabun, glaucoma, katarak etc, Liya memang personally suggestkan Carotomax. Perlu ingat ya, supplement hanya bantu untuk atasi masalah berkaitan penglihatan tau, bergantung juga kepada individu. Apa-apa pun masih perlu merujuk kepada yang pakar atau optometris bertauliah. Haaa disclaimer sesiap. Kang ada ysng dakwa dakwi cari pasal claim itu ini. Hehehe saja gurau sikit!

Next, jom tengok apa Carotomax Shaklee boleh beri uols,

❤️ Corotomax Shaklee ❤️


~ Kaya dengan Vitamin A

~ campuran fitokimia semulajadi yang penting untuk kesihatan mata, kulit & membran mukosa

~ Kaya dengan sumber karotenoid-- untuk perlindungan sel daripada radikal bebas, kuatkan sistem imunisasi tubuh & betulkan fungsi organ

~ hasil gabungan 6 varieti karotena-- diekstrak daripada sayuran & buahan untuk tinggi dengan sifat oksida-- biji anggur, brokoli, tomato, rumpai laut, kentang & minyak sawit

~ setiap kapsul ada 13mg kebaikan karotenoid semulajadi

~ mengandungi-- alpha carotene, beta carotene, astaxanthin, lycopene, lutien, zeaxanthin


Antara kebaikan Corotomax Shaklee ialah;

~ bantu kesihatan retina mata

~ bantu kurangkan rabun

~ bantu kesihatan tisu kulit

~ bantu kesihatan tulang

~ bantu pembentukan membran mukus

~ tingkatkan sistem imunisasi badan


Siapa yang perlukan Carotomax Shaklee;

1- Lelaki & perempuan

2- Sesiapa yang ada masalah mata seperti rabun & silau

3- Sesiapa yang kurang makan sayur & buahan

4- Sesiapa yang ada masalah kulit

5- Sesiapa masalah katarak & gluacoma

6- Sesiapa yang ada masalah eyebag & mata bengkak


Baik, sekarang kita tengok fakta menarik tentang Carotomax Shaklee yang boleh bantu masalah penglihatan (rabun, glaucoma, katarax etc)



🍒FAKTA SETIAP HIDANGAN CAROTOMAX 🍒


Untuk pengetahuan uols, setiap hidangan Carotomax mengandungi;


🍌 102 hidangan pisang

🐟 1 potong ikan salmon

🍑 714 biji buah aprikot

🍊285 biji buah limau gedang

🍇 89 biji buah rasberi


Haaa, satu hidangan tu bersamaan 1biji pil je tau. Memang berbaloi berkhasiat & terbaik. Ya Allah tak tahu nak cakap apa. Jom rawat masalah rabun & tingkatkan kesihatan dalaman kita. Katakan tidak pada ubat yang mengandungi steroid. Kesian hati kita nak tapis.


Selain membantu merawat masalah berkaitan penglihatan (rabun, glaucoma, katarak etc), Carotomax Shaklee juga bagus untuk beberapa masalah kesihatan lain. Antaranya,



Carotomax Shaklee boleh bantu untuk memelihara kesihatan mata, prostat, serviks, paru-paru dan jantung sebab ianya kaya dengan a-carotene, lycopene, b-carotene, astaxanthin dan lain-lain.


Next, kita tengok pula testimoni customer yang berjaya atasi masalah penglihatan selepas consume Carotomax Shaklee;


Alhamdulillah, syukur dan seronok bila customer bagi feedback positif macam ni. Semoga menjadi asbab untuk kesihatan yang lebih baik. Aminnnn!

Berminat nak cuba atau nak tahu info lanjut, terus wasap Liya k,

@liyashaklee 019-9590635

@liyashaklee 019-9590635

@liyashaklee 019-9590635


Your Trusted Distributor,

#liyaneededsupplementstore


Pengedar Shaklee Puncak Alam,

COD Puncak Alam, Meru, Kapar & sekitar. 

Pos seluruh Malaysia.

Jangan lupa follow instagram Liya ya,

@liyashaklee


Selamat berpuasa semua!



No comments: