CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, February 21, 2017

:: ESP SHAKLEE UNTUK KULIT CANTIK & DIET SERTA KURUS ::

Assalamualaikum. Morning guys. Dah sarapan ke. Ok, rini nak cerita tentang ESP Shaklee. Wow, memang sangat superb & laku keras. Liya personally memang tiap-tiap pagi breakfast dengan ESP. Perut rasa kenyang & dapat bertahan especially hari-hari kita sibuk tak sempat nak amek heavy breakfast. 

Jom kita ushar macam mana ESP boleh beri rasa kenyang pada perut.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Menurut Pakar Nutrisi, protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Testimoni customer yang sangat berpuas hati dengan hasil consume ESP:

Wow, boleh bonus kurus lagi. Hehe.

Ni sarapan Liya untuk hampir setiap hari. Rasa ESP ni sedap. Lemak berkrim. Tak rasa macam soya biasa tu. Mostly yang try akan cakap boleh masuk ngan rasa ESP. Boleh juga campur ngam milo, horlicks, farm fresh atau jus buah. Shake-shake-shake je. Tak berketul!

Dapat mug baru dari Shaklee. Cantik kan. Hehe. Boleh guna shaker atau mug biasa. Shake atau kacau guna sudu.

Ok, bagaimana pulak ESP boleh banyu untuk cantikkan kulit. Jom kita tengok:

❤️ ESP Shaklee Untuk Kulit ❤️

ESP adalah produk penting dalam Set Kecantikan Kulit. Baik untuk jerawat, jeragat dan sebagainya. Banyak testimoni membuktikan ESP Shaklee adalah tepat untuk anda yang nak kulit cantik. Tak kurang juga testimoni yang ia berjaya mengatasi masalah kulit seperti ekzema. 
.
9 asid amino yang terdapat dalam ESP Shaklee membantu untuk membina kulit, otot malah anggota badan lain dengan cantik. ESP Shaklee membantu dalam proses pembentukan sel kulit yang sangat cantik. Perlu anda ingat, set kulit kita sangat senang rosak atau mati. Cukup dengan hanya terdedah dengan cahaya matahari.
.
Jadi, tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, maka kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya. Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

Ni perkongsian customer tentang hasil (masalah kulit/jerawat) after consume ESP.

Kulit muka makin berseri-seri. Tona kulit sekata. Alhamdulillah.

Ramai kawan-kawan akan tegur & nampak perubahan kulit kita walhal kita sendiri kurang sedar. Hehe.

Ok, nak chit chat lagi lanjut, boleh pm/ws Liya ya. 019-9590635.

Free consultation, guide cara consume yang betul & info jelas tentang produk.

Regards,
Liya.
Your Trusted Distrirbutor ❤️

No comments: