CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, April 5, 2017

:: CINCH SHAKE UNTUK KURUS ::

Cinch is specially designed untuk SLIMMING tau! Bagi yang nak kurus dan ada bajet, jom sambung baca apa benefits Cinch ni.
.
⚫ Terdapat dalam 3 perisa. Cafe Latte, Chocolate & Vanilla
⚫ Mengandungi khasiat penuh seperti makanan harian (lunch/dinner) dengan perisa seperti pencuci mulut
⚫ Bebas laktosa & diperbuat daripada Non-Gmo protein soy
⚫ Mengandungi 24g protein bagi setiap hidangan
⚫ Low GI untuk dapat mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan bagi tenaga berpanjangan
⚫ Dapat memelihara otot yang sedia ada & memeliharanya daripada rosak
⚫ Membakar lemak yang tak diingini
⚫ Mengurangkan inci
⚫ Boleh dijadikan makanan segera bagi yang aktif
⚫ Boleh dijadikan meal replacement yang sihat & mengenyangkan

Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee:
.
[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

Nak cuba?
Boleh pm/wasap Liya 019-9590635
COD: Puncak Alam, Meru, Kapar
Pos seluruh Malaysia ☺️

Tuesday, February 21, 2017

:: ESP SHAKLEE UNTUK KULIT CANTIK & DIET SERTA KURUS ::

Assalamualaikum. Morning guys. Dah sarapan ke. Ok, rini nak cerita tentang ESP Shaklee. Wow, memang sangat superb & laku keras. Liya personally memang tiap-tiap pagi breakfast dengan ESP. Perut rasa kenyang & dapat bertahan especially hari-hari kita sibuk tak sempat nak amek heavy breakfast. 

Jom kita ushar macam mana ESP boleh beri rasa kenyang pada perut.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Menurut Pakar Nutrisi, protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Testimoni customer yang sangat berpuas hati dengan hasil consume ESP:

Wow, boleh bonus kurus lagi. Hehe.

Ni sarapan Liya untuk hampir setiap hari. Rasa ESP ni sedap. Lemak berkrim. Tak rasa macam soya biasa tu. Mostly yang try akan cakap boleh masuk ngan rasa ESP. Boleh juga campur ngam milo, horlicks, farm fresh atau jus buah. Shake-shake-shake je. Tak berketul!

Dapat mug baru dari Shaklee. Cantik kan. Hehe. Boleh guna shaker atau mug biasa. Shake atau kacau guna sudu.

Ok, bagaimana pulak ESP boleh banyu untuk cantikkan kulit. Jom kita tengok:

❤️ ESP Shaklee Untuk Kulit ❤️

ESP adalah produk penting dalam Set Kecantikan Kulit. Baik untuk jerawat, jeragat dan sebagainya. Banyak testimoni membuktikan ESP Shaklee adalah tepat untuk anda yang nak kulit cantik. Tak kurang juga testimoni yang ia berjaya mengatasi masalah kulit seperti ekzema. 
.
9 asid amino yang terdapat dalam ESP Shaklee membantu untuk membina kulit, otot malah anggota badan lain dengan cantik. ESP Shaklee membantu dalam proses pembentukan sel kulit yang sangat cantik. Perlu anda ingat, set kulit kita sangat senang rosak atau mati. Cukup dengan hanya terdedah dengan cahaya matahari.
.
Jadi, tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, maka kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya. Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

Ni perkongsian customer tentang hasil (masalah kulit/jerawat) after consume ESP.

Kulit muka makin berseri-seri. Tona kulit sekata. Alhamdulillah.

Ramai kawan-kawan akan tegur & nampak perubahan kulit kita walhal kita sendiri kurang sedar. Hehe.

Ok, nak chit chat lagi lanjut, boleh pm/ws Liya ya. 019-9590635.

Free consultation, guide cara consume yang betul & info jelas tentang produk.

Regards,
Liya.
Your Trusted Distrirbutor ❤️

Thursday, February 2, 2017

:: GLA COMPLEX IKHTIAR UNTUK MENGANDUNG ::

Salam. Lama Liya tak update blog. Malam ni sebelum tidur, nak stori mori sket tentang Si Gojes GLA Complex Shaklee. Since ramai yang wasap tanya pasal gojes ni. Jom kita review;

❤️ KELEBIHAN GLA COMPLEX ❤️👍

Masalah haid tidak teratur? 
Sukar hamil? 
Ada cysts atau fibroid? 
Berisiko kanser? 
Kulit kusam, berjeragat atau tona kulit tidak sekata? 
PMS? Menopuse? 
Ini semua masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita kan. Tapi tahukah anda untuk mengatasi semua masalah ini hanya perlukan satu sahaja… haa apa tu ya?

Biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan. Haa kalau nak tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni? GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu juga orang masalah haid, sukar hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.

Apa kelebihan Shaklee GLA Complex berbanding EPO biasa di pasaran? 
.
GLA Shaklee diekstrak dari minyak borage (herba favourite orang Barat) di mana ia mengandungi 2x ganda jumlah GLA dan 3x ganda lebih berkesan dari EPO biasa. Uniknya lagi Shaklee GLA Complex digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untukmeningkatkan penyerapan dan keberkesanannya. EPO biasa cuma ada GLA sahaja ya dalam kuantiti yang rendah. Tapi tidak dengan Shaklee GLA Complex.

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.
.
Hubungi saya untuk dapatkan GLA Shaklee.
@liyashaklee