CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, November 29, 2016

:: Testimoni bergambar masalah jerawat dan jeragat selesai dengan skincare Karisma Cosmetic ::

Assalam. Hai. Rini Liya nak belanja testimoni bergambar customer-customer kita yang dah berjaya selesaikan masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam selepas 3 minggu hingga 1 bulan menggunakan Skincare Karisma Cosmetic. Jom kita tengok ☺️

Customer kita yang sebelum ini mengalami masalah jerawat teruk. Masalah hampir selesai setelah 1bulan menggunakan skincare 5in1.

Masalah kulit kusam dan tona tidak sekata. Cun habis!

Satu lagi masalah jerawat dan parut jerawat selesai. Bonus bila kulit muka bertambah flawless.

Adoiiii. Adik kita ni memang cun habis. Alahai awak, tak puas sekali tengok. Mesti nak tengok berkali-kali. Cun nyaaaa 😍😍😍

Kulit kusam dan tona tidak sekata hilang terus lenyap. Yang tinggal hanya kulit muka yang licin, gebu dan berseri bak bidadari. Alhamdulillah!

So tunggu apa lagi. Nasihat Liya, jangan bazirkan duit kita untuk skincare yang mahal dan bukan-bukan. Skincare Karisma Cosmetic 100% selamat, lulus KKM, bebas merkuri, bebas hydroquinone.

Jom PM Liya laju-laju!

POS SELURUH MALAYSIA
COD PUNCAK ALAM

Thursday, November 17, 2016

:: BEAUTY SOAP DELIMA DAN COLLAGEN ::

BEAUTY SOAP DELIMA + COLLAGEN

Assalamualaikum uols. Lama tak update blog. Hehehe rini nak share tantang sabun muka atau pembersih muka. Uols pakai jenama apa ya? Ni haa Liya nak share, sebelum ni Liya memang cuba macam-macam jenis pencuci muka. Pernah beli brand set skincare C**nique berharga RM300 pun (zaman eager nak cantik 🙈), tapi tak sempat habis guna pon--tak sesuai. Kulit muka jadi kering. Last sekali buang macam tu ja (jangan membaziir macam Liya tau 😁)

Rupanya tak semua jenama mahal sesuai untuk kulit muka kita. Now, dah jatuh cinta ngan sabun muka ni. Bila pakai kulit tak kering, lembut dan rasa bersih. Tak kering tu paling penting. Sebab bila kering kulit jadi pedih, sapu bedak jadi bercapuk. 😭😭😭

Bila tengok ingredients, rupanya delima & collagen memang bantu untuk bersih kulit daripada kotoran, melembap, menyegarkan dan licinkan kulit wajah. Wow!😍😍

Nak cuba? Boleh pm LIYA

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA
Ni set Trial 1 & Trial 2 yang ada Beauty Soap Delima + Collagen.

TRIAL SET 1(Rawatan) RM76
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Treatment

TRIAL SET2 (Pencerahan) RM78
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Daycream

Yang ni set 5in1 yang lengkap untuk 5 hot items 😎😎

Testimoni pengguna kita yang dah cun melecun selepas 3 bulan guna Combo Set!

Testimoni pengguna yang bermasalah jerawat. Guna Combo Set selama lebih 2bulan ☺️💪💪

Selamat Hari Jumaat!💃💃

:: BEAUTY SOAP DELIMA DAN COLLAGEN ::

BEAUTY SOAP DELIMA + COLLAGEN

Assalamualaikum uols. Lama tak update blog. Hehehe rini nak share tantang sabun muka atau pembersih muka. Uols pakai jenama apa ya? Ni haa Liya nak share, sebelum ni Liya memang cuba macam-macam jenis pencuci muka. Pernah beli brand set skincare C**nique berharga RM300 pun (zaman eager nak cantik 🙈), tapi tak sempat habis guna pon--tak sesuai. Kulit muka jadi kering. Last sekali buang macam tu ja (jangan membaziir macam Liya tau 😁)

Rupanya tak semua jenama mahal sesuai untuk kulit muka kita. Now, dah jatuh cinta ngan sabun muka ni. Bila pakai kulit tak kering, lembut dan rasa bersih. Tak kering tu paling penting. Sebab bila kering kulit jadi pedih, sapu bedak jadi bercapuk. 😭😭😭

Bila tengok ingredients, rupanya delima & collagen memang bantu untuk bersih kulit daripada kotoran, melembap, menyegarkan dan licinkan kulit wajah. Wow!😍😍

Nak cuba? Boleh pm LIYA

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA
Ni set Trial 1 & Trial 2 yang ada Beauty Soap Delima + Collagen.

TRIAL SET 1(Rawatan) RM76
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Treatment

TRIAL SET2 (Pencerahan) RM78
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Daycream

Yang ni set 5in1 yang lengkap untuk 5 hot items 😎😎

Testimoni pengguna kita yang dah cun melecun selepas 3 bulan guna Combo Set!

Testimoni pengguna yang bermasalah jerawat. Guna Combo Set selama lebih 2bulan ☺️💪💪

Selamat Hari Jumaat!💃💃