CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, October 9, 2016

:: Testimoni Skincare Karisma Cosmetic ::

Assalamulaikum. Hai uolss. Ceritanya pagi tadi jenuh menghadap jem ke Shah Alam. Ada meeting pulak kita hari ni. Tapi sebab hari ceria, rasa tenang je. Alhamdulillah. Kena mula hari dengan positif kan? Hehhe 😀😀😀

Ok, Liya ada soalan cepumas ni. Jeng jeng jeng!! Soalannya, siapa yang dah berKarisma Cosmetic? Angkat tangan sket! 🙋🙋. Hehe. Amacam? Best kan?Hehehe.

Baik, hari ni Liya nak kongsi satu testimoni best daripada kawan sekolah rendah. Dia beli set skincare 5in1. Orangnya putih, cantik dan lemah lembut. Lama sangat rasanya tak jumpa dia, tak sabar nak jumpa lepas dia bagitahu kulit dia makin okay bila guna skincare Karisma Cosmetic.

Sebelum ni katanya kulitnya tona tak sekata, kusam dan naik jeragat sebab pigmentasi. Alhamdulillah lepas dua minggu guna skincare ni, kulit muka yang kering makin moist. Jeragat pun makin menghilang. Baru dua minggu. Cuba bayangkan kalau sebulan, dua bulan atau lima bulan. Wow!!!!



Okey, siapa nak cuba atau nak tahu info lanjut, cepat-cepat pm Liya tau. Kita chit-chot-chet dari A - Z. Hehhe 😘😘

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

No comments: