CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Thursday, October 6, 2016

:: Skincare Karisma Cosmetic ::

Assalam guys. Salam Jumaat barakah!

Sejuk mendung hujan renyai-renyai hari ni. Alhamdulillah. Lama dah tak update blog. Haaa hari ni Liya nak share satu produk baru. Memang best! Ohsem sangat. Rasa rugi pulak kalau tak share. Hehhe, benda baik kan? Dosa tak shara tau. Haaa githeeww 😁.

Skincare yang Liya guna sekarang namanya Karisma Cosmetic. Selama ni duk cari-cari skincare yang sesuai sebab tona muka tak sekata, pigmentasi dan nampak kusam. Kebetulan jumpa kawan perkenalkan ngan Karisma Cosmetic, terus setuju nak cuba. Wow, after seminggu, kulit muka yang kering tu mula jadi moist.

Dua minggu, parut jerawat makin pudar. Masuk tiga minggu tona kulit makin sekata. Ya Allah, im a happy lady. Nak joget joget rasanya 💃💃💃💃.

Siapa yang sedang tercari-cari skincare, boleh la cuba tau. Lulus KKM & halal lagi. Pastu merawat wajah dari dalam. Tanpa pengelupasan. Memang best.

Kalo nak cuba, boleh pm Liya 019-9590635. Yang nak cod, boleh cod area Puncak Alam. Yang nak pos pon boleh, postage seluruh Malaysia.

Ok, ni Liya belanja pic Liya & kawan-kawan yang dah pakai skincare Karisma Cosmetic. 🙈🙈🙈🙈

***nanti kita sambung cerita tentang produk lain bawah Karisma Cosmetic ya!

No comments: