CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, October 23, 2016

:: SKINCARE KARISMA COSMETIC-- Tanpa pengelupasan, selamat, halal & lulus KKM ::

CANTIK DALAM SEJAM?

Betul ke boleh cantik dalam masa sejam? Dua jam? Eh mengarulah! Ok, cuba awak buat facial atau face treatment, ada tak perubahan sebelum dan selepas? 😝😉

Itu baru facial! Haa cuba bayangkan awak guna skincare untuk jangka 1 bulan, 2 bulan dan seterusnya. Mesti kompem of course akan glowing ploles cun melecun. Macam sis kita ni. Masalah jeragat segan terus nak lekat kat muka selepas sebulan guna skincare 5in1 Karisma Cosmetic.

Sis takut la nak guna skincare ni. Banyak sangat sekarang viral pasal itu ini. Haaa kan?? Sis, dun wory k. Skincare Karisma Cosmetic diperbuat daripada bahan semulajadi-- ibu kunyit, sarang burung, ekstrak mutiara, pati lemon dsb. Halal dan lulus KKM. Bertindak merawat secara lembut daripada dalam tanpa pengelupasan. Tiada kesan sampingan kulit pedih, merah terbakar dan lain-lain tu. 

Kita ada beribu-ribu pengguna yang berpuas hati dan dapat hasil positif. Kita rawat kulit muka. Kita jaga betul-betul. Apa-apa pun kita study dulu pasal skincare yang kita nak guna k. Liya? Iols dah study pasal skincare Karisma Cosmetic ni 😎😎

Memang best sangat. Kulit wajah terasa lembut, segar dan bersih.

Jom grab sementara stok ada. Laku keras. Restock setiap minggu. Wow! Hehhe

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

p/s: Ni kawan Liya masa sekolah rendah. Ada masalah jeragat. Alhamdulillah selepas 1bulan guna 5in1, masalah jeragat selesai. Suami pun tegur muka ploles ☺️☺️

No comments: