CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, October 7, 2016

:: Set Combo SKINCARE KARISMA COSMETIC ::

. Hye olls. Happy weekend. Hehhe pagi-pagi ni tangan dah jadi macam sotong duk balas whatsapp customer yang tanya pasal Skincare Karisma Cosmetic. Hehe kita tunggu lapang sikit, then reply satu-satu ya. Aduh, penangan stok baru sampai panas-panas, ramai yang dah booked siap-siap. No hal, kita faham, bayar nanti gaji ya!๐Ÿ˜‰

Ok, hari ni Liya nak cerita tentang Combo Set. Combo Set ni terdiri daripada skincare 5in1, Richserum & KGF Foundation. Memang letops sangat. Customer yang cuba 5in1, mesti lepas tu grab Richserum & KGF. Sebab hasil memang superb.

Jom kita ushar satu-satu ya.!

๐ŸŒฐ SKINCARE 5in1:

LULUS KKM✅✅✅

Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut:
๐Ÿ‘‰Petrolatum,Octadecanol,Lemon fruit extract,Sugar cane extract,Pearl Powder,Bird's Nest,Aloe Barbadensis,Ginger Root,Sondium Citrate,Frangrance,alpha arbutin,colegen,ginseng,extract pomegranate,salmon colegen,apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran,melembap,menyegar,menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam,membantu mengurangkan jerawat,membantutkan pertumbuhan jerawat baru,memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering,menstabilkan PH kulit,mencerahkan kulit,merawat tompok hitam jeragat,mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.SUNBLOCK SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif,sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic:

               malam:
๐ŸŒธcuci dengan sabun beauty soap
๐ŸŒธsapu night cream kunyit
๐ŸŒธalaskan dengan treatment sarang burung

                siang:
๐ŸŒธcuci dengan sabun beauty soap
๐ŸŒธsapu day cream mcm foundation
๐ŸŒธalas dengan sunblock

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HARGA RUNCIT:
Semenanjung: RM120
Sabah/Sarawak: RM130



๐ŸŒฐ RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL

From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

KELEBIHANNYA : 
-Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-Anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan 
- Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.

Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya. 

Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

HARGA RUNCIT :
Semenanjung : RM100
Sabah / Sarawak : RM110



๐ŸŒฐ KGF FOUNDATION

Siapa pernah pakai KGF foundation daripada KARISMA COSMETIC mesti tahu macam mana BEST nya foundation ni kan!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰

Didatangkan dengan kotak yang hitam menawan setaraf dengan produk kita yang high class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA๐Ÿ˜

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!

Setakat ni belum ada lagi Foundation dari jenama lain yang setanding dengan KGF foundation daripada KARISMA COSMETIC!!๐Ÿ˜Ž

๐Ÿ’Tekstur yang lembut & ringan
๐Ÿ’Mampu menutupi jeragat & cela di muka
๐Ÿ’Bertindak secara halus untuk merawat masalah jerawat & jeragat
๐Ÿ’Kandungan yang tinggi & tahan lama
๐Ÿ’Tahan sehingga 12jam
๐Ÿ’Halal 
๐Ÿ’Wangi & selesa digunakan
๐Ÿ’Botol yang cantik & mudah dibawa
๐Ÿ’SPF30 yang melindungi kulit dari sinar uv yang merosakkan
๐Ÿ’Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

KANDUNGAN:20ML



⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HARGA RUNCIT:
Semenanjung: RM70 
Sabah/Sarawak:  RM80

Ok, dah habis study pasal produk? Hehe kalau berminat nak cuba, terus tekan nombor ๐Ÿ‘‡ ya! 

WHATSAPP๐Ÿ“ฒ LIYA 019-9590635
COD: PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

PASTI...CHANTIKK SANGATTT!!!!







No comments: