CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, October 23, 2016

:: SKINCARE KARISMA COSMETIC-- Tanpa pengelupasan, selamat, halal & lulus KKM ::

CANTIK DALAM SEJAM?

Betul ke boleh cantik dalam masa sejam? Dua jam? Eh mengarulah! Ok, cuba awak buat facial atau face treatment, ada tak perubahan sebelum dan selepas? 😝😉

Itu baru facial! Haa cuba bayangkan awak guna skincare untuk jangka 1 bulan, 2 bulan dan seterusnya. Mesti kompem of course akan glowing ploles cun melecun. Macam sis kita ni. Masalah jeragat segan terus nak lekat kat muka selepas sebulan guna skincare 5in1 Karisma Cosmetic.

Sis takut la nak guna skincare ni. Banyak sangat sekarang viral pasal itu ini. Haaa kan?? Sis, dun wory k. Skincare Karisma Cosmetic diperbuat daripada bahan semulajadi-- ibu kunyit, sarang burung, ekstrak mutiara, pati lemon dsb. Halal dan lulus KKM. Bertindak merawat secara lembut daripada dalam tanpa pengelupasan. Tiada kesan sampingan kulit pedih, merah terbakar dan lain-lain tu. 

Kita ada beribu-ribu pengguna yang berpuas hati dan dapat hasil positif. Kita rawat kulit muka. Kita jaga betul-betul. Apa-apa pun kita study dulu pasal skincare yang kita nak guna k. Liya? Iols dah study pasal skincare Karisma Cosmetic ni 😎😎

Memang best sangat. Kulit wajah terasa lembut, segar dan bersih.

Jom grab sementara stok ada. Laku keras. Restock setiap minggu. Wow! Hehhe

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

p/s: Ni kawan Liya masa sekolah rendah. Ada masalah jeragat. Alhamdulillah selepas 1bulan guna 5in1, masalah jeragat selesai. Suami pun tegur muka ploles ☺️☺️

Monday, October 10, 2016

:: Testimoni jeragat skincare Karisma Cosmetic ::

Assalamualaikum.. Selamat pagi!! Dah buat aktiviti Mudahnya Menjemput Rezeki?
1. Sedekah bacaan Al-Fatihah untuk ibu bapa
2. Solat dhuha 4 rakaat
3. Baca surah Al-Waqiah
4. Ya Wahhab-1000x

Ok, pagi ni nak share pic kawan yang semakin gojesss dek sentuhan skincare KARISMA.. 

Percaya atau tidak... Tak sampai lagi dua minggu bercinta dengan skincare KARISMA, naaahhhh!!! Hasil yang sangat owesome 💃💃💃. Yang lucunya, katanya kalau dia tahu macam ni resultnya dah lama dia guna skincare KARISMA.. Memang teruja sangatlah dianya. Hehe. Lagi-lagi kawan-kawan mula chot chet chot chet tanya apa rahsianya 😆😆.

Meh kita belanja pic sket!



Yang nak chantikkkk mcm kawan mek ni boleh pm Liya ya.. memang puas ati!!!

PM/WA 📲 0199590635
COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

PASTI CHANTIKKK SGTTT....

Sunday, October 9, 2016

:: Testimoni Skincare Karisma Cosmetic ::

Assalamulaikum. Hai uolss. Ceritanya pagi tadi jenuh menghadap jem ke Shah Alam. Ada meeting pulak kita hari ni. Tapi sebab hari ceria, rasa tenang je. Alhamdulillah. Kena mula hari dengan positif kan? Hehhe 😀😀😀

Ok, Liya ada soalan cepumas ni. Jeng jeng jeng!! Soalannya, siapa yang dah berKarisma Cosmetic? Angkat tangan sket! 🙋🙋. Hehe. Amacam? Best kan?Hehehe.

Baik, hari ni Liya nak kongsi satu testimoni best daripada kawan sekolah rendah. Dia beli set skincare 5in1. Orangnya putih, cantik dan lemah lembut. Lama sangat rasanya tak jumpa dia, tak sabar nak jumpa lepas dia bagitahu kulit dia makin okay bila guna skincare Karisma Cosmetic.

Sebelum ni katanya kulitnya tona tak sekata, kusam dan naik jeragat sebab pigmentasi. Alhamdulillah lepas dua minggu guna skincare ni, kulit muka yang kering makin moist. Jeragat pun makin menghilang. Baru dua minggu. Cuba bayangkan kalau sebulan, dua bulan atau lima bulan. Wow!!!!



Okey, siapa nak cuba atau nak tahu info lanjut, cepat-cepat pm Liya tau. Kita chit-chot-chet dari A - Z. Hehhe 😘😘

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

Friday, October 7, 2016

:: Set Combo SKINCARE KARISMA COSMETIC ::

. Hye olls. Happy weekend. Hehhe pagi-pagi ni tangan dah jadi macam sotong duk balas whatsapp customer yang tanya pasal Skincare Karisma Cosmetic. Hehe kita tunggu lapang sikit, then reply satu-satu ya. Aduh, penangan stok baru sampai panas-panas, ramai yang dah booked siap-siap. No hal, kita faham, bayar nanti gaji ya!😉

Ok, hari ni Liya nak cerita tentang Combo Set. Combo Set ni terdiri daripada skincare 5in1, Richserum & KGF Foundation. Memang letops sangat. Customer yang cuba 5in1, mesti lepas tu grab Richserum & KGF. Sebab hasil memang superb.

Jom kita ushar satu-satu ya.!

🌰 SKINCARE 5in1:

LULUS KKM✅✅✅

Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut:
👉Petrolatum,Octadecanol,Lemon fruit extract,Sugar cane extract,Pearl Powder,Bird's Nest,Aloe Barbadensis,Ginger Root,Sondium Citrate,Frangrance,alpha arbutin,colegen,ginseng,extract pomegranate,salmon colegen,apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran,melembap,menyegar,menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam,membantu mengurangkan jerawat,membantutkan pertumbuhan jerawat baru,memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering,menstabilkan PH kulit,mencerahkan kulit,merawat tompok hitam jeragat,mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.SUNBLOCK SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif,sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic:

               malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung

                siang:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan sunblock

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HARGA RUNCIT:
Semenanjung: RM120
Sabah/Sarawak: RM130



🌰 RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL

From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

KELEBIHANNYA : 
-Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-Anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan 
- Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.

Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya. 

Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

HARGA RUNCIT :
Semenanjung : RM100
Sabah / Sarawak : RM110



🌰 KGF FOUNDATION

Siapa pernah pakai KGF foundation daripada KARISMA COSMETIC mesti tahu macam mana BEST nya foundation ni kan!!😊😉

Didatangkan dengan kotak yang hitam menawan setaraf dengan produk kita yang high class ni...KGF Foundation setaraf jenama antarabangsa😍😍😍

MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA...CLASS UOLLSS!!!!RUGI TAK CUBA😍

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!!!!

Setakat ni belum ada lagi Foundation dari jenama lain yang setanding dengan KGF foundation daripada KARISMA COSMETIC!!😎

💁Tekstur yang lembut & ringan
💁Mampu menutupi jeragat & cela di muka
💁Bertindak secara halus untuk merawat masalah jerawat & jeragat
💁Kandungan yang tinggi & tahan lama
💁Tahan sehingga 12jam
💁Halal 
💁Wangi & selesa digunakan
💁Botol yang cantik & mudah dibawa
💁SPF30 yang melindungi kulit dari sinar uv yang merosakkan
💁Telah terjual sehingga 3000 botol sebulan

KANDUNGAN:20ML



⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HARGA RUNCIT:
Semenanjung: RM70 
Sabah/Sarawak:  RM80

Ok, dah habis study pasal produk? Hehe kalau berminat nak cuba, terus tekan nombor 👇 ya! 

WHATSAPP📲 LIYA 019-9590635
COD: PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

PASTI...CHANTIKK SANGATTT!!!!







Thursday, October 6, 2016

:: Skincare Karisma Cosmetic ::

Assalam guys. Salam Jumaat barakah!

Sejuk mendung hujan renyai-renyai hari ni. Alhamdulillah. Lama dah tak update blog. Haaa hari ni Liya nak share satu produk baru. Memang best! Ohsem sangat. Rasa rugi pulak kalau tak share. Hehhe, benda baik kan? Dosa tak shara tau. Haaa githeeww 😁.

Skincare yang Liya guna sekarang namanya Karisma Cosmetic. Selama ni duk cari-cari skincare yang sesuai sebab tona muka tak sekata, pigmentasi dan nampak kusam. Kebetulan jumpa kawan perkenalkan ngan Karisma Cosmetic, terus setuju nak cuba. Wow, after seminggu, kulit muka yang kering tu mula jadi moist.

Dua minggu, parut jerawat makin pudar. Masuk tiga minggu tona kulit makin sekata. Ya Allah, im a happy lady. Nak joget joget rasanya 💃💃💃💃.

Siapa yang sedang tercari-cari skincare, boleh la cuba tau. Lulus KKM & halal lagi. Pastu merawat wajah dari dalam. Tanpa pengelupasan. Memang best.

Kalo nak cuba, boleh pm Liya 019-9590635. Yang nak cod, boleh cod area Puncak Alam. Yang nak pos pon boleh, postage seluruh Malaysia.

Ok, ni Liya belanja pic Liya & kawan-kawan yang dah pakai skincare Karisma Cosmetic. 🙈🙈🙈🙈

***nanti kita sambung cerita tentang produk lain bawah Karisma Cosmetic ya!