CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, September 4, 2016

:: PROMO VIT C PLUS & LECITHIN ::

Assalam all. Rini Liya ada berita baik. Ada promo best untuk Vita-C Plus & Lecithin. Diskaun 15%. Jom kita tengok baca kebaikan Vita-C Plus & Lecithin.  

VITAMIN C

Berikut adalah 3 cara bagaimana Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun tubuh;

🔘Membantu menyokong sistem imun yang sihat - Vitamin C juga dikenali sebagai acid ascorbic, membantu meningkatkan sistem imun dengan bertindak menyerang nucleic acid virus di mana vitamin anti-oksidan ini akan menyerang sehingga virus dan bakteria ini mati.
.
🔘Menyumbang kepada kesihatan tisu tulang - Vitamin C memainkan peranan yang penting di dalam memastikan kesihatan/pembentukan tisu penghubung yang terdapat di dalam tulang. Tisu yang sihat dan kuat membantu menahan dari serangan mikrob.
.
🔘Berfungsi sebagai anti-oksidan untuk meneutralkan radikal bebas - Vitamin C bertindak sebagai anti-oksidan yang memerangi radikal bebas. Tubuh yang bebas dari radikal bebas ini membolehkan sistem imun kita lebih bersedia dalam memerangi bakteria, virus & mikrob.


LECITHIN

Berfungsi untuk pecah lemak. Mengemulsi dan elak lemak bergumpal dalam daging. 

Baik juga untuk otak. Bantu transmisi sel-sel otak berhubung dengan lebih cepat. Boleh cegah penyakit Alzheimer (pelupa).Jom grab! Sementara stok masih ada.

Pengedar Shaklee Puncak Alam,

No comments: