CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, September 4, 2016

:: PROMO VIT C PLUS & LECITHIN ::

Assalam all. Rini Liya ada berita baik. Ada promo best untuk Vita-C Plus & Lecithin. Diskaun 15%. Jom kita tengok baca kebaikan Vita-C Plus & Lecithin.  

VITAMIN C

Berikut adalah 3 cara bagaimana Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun tubuh;

🔘Membantu menyokong sistem imun yang sihat - Vitamin C juga dikenali sebagai acid ascorbic, membantu meningkatkan sistem imun dengan bertindak menyerang nucleic acid virus di mana vitamin anti-oksidan ini akan menyerang sehingga virus dan bakteria ini mati.
.
🔘Menyumbang kepada kesihatan tisu tulang - Vitamin C memainkan peranan yang penting di dalam memastikan kesihatan/pembentukan tisu penghubung yang terdapat di dalam tulang. Tisu yang sihat dan kuat membantu menahan dari serangan mikrob.
.
🔘Berfungsi sebagai anti-oksidan untuk meneutralkan radikal bebas - Vitamin C bertindak sebagai anti-oksidan yang memerangi radikal bebas. Tubuh yang bebas dari radikal bebas ini membolehkan sistem imun kita lebih bersedia dalam memerangi bakteria, virus & mikrob.


LECITHIN

Berfungsi untuk pecah lemak. Mengemulsi dan elak lemak bergumpal dalam daging. 

Baik juga untuk otak. Bantu transmisi sel-sel otak berhubung dengan lebih cepat. Boleh cegah penyakit Alzheimer (pelupa).



Jom grab! Sementara stok masih ada.

Pengedar Shaklee Puncak Alam,

Thursday, September 1, 2016

:: PENGEDAR SHAKLEE PUNCAK ALAM, MERU DAN KAPAR ::


Saya LIYA, Pengedar Shaklee area UiTM Puncak Alam, Alam Jaya, Alam Suria, Bukit Cerakah, Meru, Kapar,  dan kawasan Puncak Alam yang berhampiran. ••
Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya. Saya Daliya Mat Dari (LIYA), umur 31, berasal dari Terengganu. Currently, tinggal di Alam Jaya, Puncak Alam. 
Sambil-sambil bekerja tu, saya start berbisnes Shaklee ni sebab minat. ID Shaklee saya 1177486. 
Blog ini menjadi tempat saya berkongsi kebaikan Shaklee, and sharing about beauty, healthy lifestyle, motivation, and parenting.

Feel free to contact saya untuk khidmat nasihat percuma ya!
Happy Reading to all (",)

Pengedar Shaklee Puncak Alam
LIYA 019-9590635

:: SET SHAKLEE. PRODUK SHAKLEE UNTUK KEPERLUAN HARIAN ::

SET SHAKLEE


Di bawah ini disenaraikan pelbagai supplemen SHAKLEE yang disyorkan mengikut taraf kesihatan masing-masing. Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut dan free consultation ya!

Anti-Aging Vivix, Collagen Powder
---------------
Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin C, Vitamin E, Vivix
---------------
Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata), Eczema Alfalfa, B Complex, Vitamin C
--------------
Breastfeeding Set Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix
--------------
Children's Health Chewable Vitamin C, Omega Guard, MealShake
--------------
Confinement Set Vitalea, B Complex, Vitamin C, Zinc,  ESP, Ostematrik
--------------
Diabetes Set GLA Complex, B Complex, Zinc
--------------
Gout Set Performance Drink, Omega Guard, Alfalfa
--------------
Immune Booster NutriFeron
--------------
Kesihatan Optimum Vitalea, B Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrik

--------------
Kesihatan Sendi/Tulang Ostematrik, Advanced Joint Health Tablet, Omeg Guard
--------------
Men's Health Vitalea, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, Performance Drink
--------------
Preggy Mommies Vitalea, B Complex, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard
--------------
Skin Care B Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Vivix, Collagen Powder
--------------
Students' (12 years ++) Vitalea, B Complex, Vitamin C, Lecithin, Omega Guard
--------------
Weight Management Lecithin@Omega Guard, Herblax@Alfalfa, ESP@Cinch Shake Mix, Cinch energy Tea Mix
--------------
Individuals yang tak suka pill/tablet Meal Shake, ESP, Vivix, NutriFeron
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Dalam gambar kat bawah ni pula cadangan set budget bagi yg nak mencuba tapi ada masalah kekurangan budget. Kiranya boleh cuba consume 2jenis produk dulu sebagai permulaan. Tapi semestinya untuk dapat hasil yang optimum kena beli full set yang dicadangkan ya!


Untuk maklumat lanjut, boleh pm/ws Liya okay!

Pengedar Shaklee Puncak Alam
019-9590635
@liyashaklee (instagram)