CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, October 11, 2015

:: Omega Guard untuk masalah asma dan semput ::

. Assalam. Morning all. Ni nak habaq mai produk yang tengah hotsss nih. Adeh mcm biskut panas baru keluar oven.. Ramai customer repeat order. Paadiaaa tu. 

Ningggdiaaa. Omega Guard Shaklee. Untuk kurus boleh, untuk otak boleh, untuk badan sihat boleh. Apatah lagi untuk badan cantik dan sihat. Ommmaaiihhh!! Jom kita gali padia tu fungsi Omega Guard.

Omega Guard adalah minyak ikan mengandungi DHA,EPA dan Omega-6 utk yang membantu dalam:

 🌸 menjaga salur darah
🌸 meningkatkan sistem imunisasi badan
🌸 menyingkirkan kolestrol,menjaga saraf otak dan mata
🌸 meningkatkan kelembapan kulit
🌸 memperbaiki eczema
 🌸 mengurangkan selsema dan asma
🌸 merendahkan paras kolestrol bagi pesakit darah tinggi
🌸 meningkatkan tahap IQ dan perkembangan minda anak.
🌸 bagus untuk ibu hamil dan menyusu anak.
🌸 ibu hamil yg mengamalkan minyak ikan omega boleh mengurangkan risiko anak asma,alahan dan eczema.

🌰 ATURAN MAKAN 🌰
~ makan sebiji bagi kanak-kanak dan 3biji bagi dewasa.

❄️ Sebotol 90 biji.

Selain itu, Omega Guard juga membantu untuk masalah asma/semput. Cara ia berfungsi:

 🌷 Mengurangkan keradangan di salur nafas

🌷 Meningkatkan sistem imun tubuh

🌷 Membantu menyihatkan paru-paru

🌷 Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).



Jom cuba. PM/WS LIYA 019- 9590635 atau follow LIYA di Instagram @liyashaklee.

Pengedar Shaklee Puncak Alam 
019-9590636 (LIYA)

Harga meletup habis. Grab now!

Friday, October 9, 2015

:: Ubat sakit kepala dan migrain ::

Hi. Salam uolss. Lama Liya tak updates blog. Almaklumla cuti panjang dah habis. Sem baru dah start. Doakan Liya habis belajar semester ni ya. Amin!

Haa rini nak cerita tentang Set Migrain Shaklee. Tadi kebetulan kawan sekolah rendah order Set Migrain. Katanya asyik sakit kepala berhari-hari. Berdenyut-denyut.

Okay, Set Migrain Shaklee terdiri daripada dua produk hebat ini:
1~ Ostematrix
2~ B-Complex

Mari kita kongsi macam mana keduanya membantu mengurangkan sakit kepala dan migrain.

~ Magnesium yang ada dalam Ostematrix dapat mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca dipercayai penyebab migrain.
~ Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tidak ada Vitamin D tidak boleh diserap oleh badan, dan tertinggal sebagai batu di dalam ginjal.
~ Vitamin B2 (riboflavin) & B6 (pyridoxine) telah terbukti membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain.

Sesiapa yang sedang & telah menderita sakit kepala dan migrain, bolwh cuba Set Migrain ini. Ramai customer beri feedback yang sangat positif. Mana tahu sesuai untuk anda. Belum cuba belum tahu.,Dah cuba, bagi testimoni ya. Nite all! 


PM/WS Liya untuk harga terlajak murah. Harga pecah kepala. Murah naw-naw-naw.

Pengedar Shaklee Puncak Alam 
019-9590636 (LIYA)