CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Thursday, April 16, 2015

:: ESP Shaklee beri rasa kenyang::

. Hye uols.! Nasib blog tak berhabuk. Ngeee. 2,3 hari ni jadual padat sikit. Niat di hati bertimbun benda nak ditulis, tetapi apakan daya. Kiki!

Haaa. Rini Liya nak kongsi sikit tentang ESP Shaklee. Uiks, antara produk hots dalam Shaklee ni. Siapa pernah cuba angkat tangan! Mesti tangkap cintan, kan?! Hehe.

Ada customer bagi feedback, bila bersarapan dengan ESP, perut rasa kemas & kenyang. Haa macam mana tu? Meh kita ushar sikit macam mana ESP bertindak!

Oh, bagi mereka yang belum biasa, ESP ialah Energy Soy Protein. Maksudnya protein daripada sumber soya. Dan sumber protein soya keluaran Shaklee adalah yang terbaik dan dikawal selia.

🌸 Protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

🌸 Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Haa, sebab itu siapa nak kurus, kita cadangkan ambil ESP. Dan ESP adalah produk wajib dalam set kurus selain Alfafa dan Lecithin.

Ok la uols, kita jumpa lagi. Jika ada sebarang kemusykilan atau mahu tanya apa-apa, boleh hubungi Liya terus. In sha Allah Liya cuba penuhi permintaan uols sebaik mungkin. 😘!!

Ini salah satu feedback daripada customer tentang pengambilan ESP.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


1 comment:

doni said...

terimakasih infonya,,