CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, April 3, 2015

:: Customer Yang Happy Dapat Free Gift::

. Assalam. Hye uolls. Eksaited sangat nak post entry ni sebab terharu dapat feedback positif daripada customer. Hari ini tangan jadi tangan sotong membalas whatssup customer yang tanya tentang produk. Penangan Promo April memang mengaum (hehe. selit melit ciked).

Al-kisahnya customer Liya ni student UiTM Puncak Alam. Beliau consume Alfafa, Vita-C Plus & Lecithin. Sebab beliau student & Liya pun student~ Kononnya memahami jiwa antara satu sama lain~ Liya bagi sedikit gift yang istimewa pada beliau. Hehe. Alhamdulillah beliau suka. Liya pun berganda-ganda laa sukanya kaann! Kebetulan Liya boleh COD area Puncak Alam dan berdekatan, so senang la janji je jumpa kat tempat yang dipersetujui~ then kita jumpa, berkenalan. Seronok!! Anything for you dearie customer! Cheewah! Hikhikhik. 

Okay, Promo April masih berjalan. Eh baru mula. Joms grab produk anda. Nak jadi ahli keluarga Shaklee pon dipersilakan. By all means. Liya guide daripada A sampai Z. In sha Allah. Shhhh kita ada team yang kuat dan menyengat tau. Jomsss!

PM atau WS Liya laju-laju. 

Your Trusted SID, 
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


No comments: