CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Saturday, April 4, 2015

:: Berat badan turun 4kg dengan Herb-Lax & Omega Guard::

. Assalam. Hye uols! Set kurus Shaklee laris macam pisang goreng panas sempena Promo April. Whoaaaa!

Suprisingly, dapat review daripada customer yang consume Herb-Lax & Omega Guard selama sebulan~ berat badan berjaya turun sehingga 4kilogram. Fiuuuhhhh. Nak jugakkkkss!! 

Mari kita ushar macam mana sebenarnya Herb-Lax & Omega Guard ni berfungsi:

🌸HERB-LAX🌸
~ Mengandungi alfafa leaves, senna leaves, aniss seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorine root, rhubard riot, fennel seed dan culvers root.
~ Merupakan agen detoks. Detoks ialah proses membersihkan usus di mana semua toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. ( no wonder customer Liya akan membuang pada setiap pagi~perut rasa kempis, badan jadi ringan; kesan selepas pengambilan 8-12jam bergantung kepada individu)
~ Antara manfaat utama Herb-Lax ialah agen pembersihan najis yang tersekat, membantu masalah sembelit, merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut, mengempiskan perut dan memberi kepejalan pada perut.
~ Cadangan pengambilan: 4biji sebelum tidur (2x seminggu) / 2-3bji sebelum tidur setiap hari.

🌸OMEGA GUARD🌸
~ Diekstrak daripada ikan laut air sejuk terbaik di perairan negara Jepun. Minyak ikan paling tulen yang mengandungi spektrum penuh 7jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA. Satu sajian Omega Guard dapat bekalkan 905mg asid-lemak omega-3 EPA dan HDA.
~berfungsi untuk mengemulsikan & memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan sebagai medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan.
~ Antara fungsi lain Omega Guard adalah membekalkan asid lemak yang tak dapat dihasilkan oleh badan, mencegah penyakit saluran darah dan strok, membantu tumbesaran & perkembangan otak janin, meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru, menentang kanser, mencegah indomnia & bantu kurangkan tekanan.
~ Cadangan pengambilan: 2-4kapsul sebelum/selepas makan (2x sehari)

Haaa. Macam mana? Jelas kan. Banyak sangat manfaat. Yang penting~ selamat & tiada kesan sampingan. Diperbuat daripada sumber semulajadi & menjalani kajian klinikal bertahun-tahun. Digunakan pengguna di seluruh dunia. Weeee!

Meh PM/WS Liya untuk free consuntation & dapatkan produk anda! 

Your Teusted SID,


No comments: