CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, April 28, 2015

:: Set Kulit Cantik & Set Kurus Shaklee ::

. Hye olls. Alhamdulillah rini setelkan cod Set Kulit Cantik (ESP & Vita-C Plus) dan Set Kurus ( ESP, Lecithin & Alfafa) kat customer area Puncak Alam.
.
Alhamdulillah rezeki tak pernah salah menuju tuan nya. Rezeki customer untuk berjihad menjaga kesihatan & rezeki Liya menjadi asbab untuk membantu. Niat pertama join Shaklee bukan untuk untung semata-mata sebab jual pada harga yang berpatutan (roger Liya ya..). tetapi matlamat utama adalah untuk bantu kita semua sihat & mencari jalan penyelesaian untuk masalah kesihatan. Alhamdulillah Allah izinkan.

Dua-dua customer ni student. Masya-Allah terharunya sebab mereka sanggup berjihad wang untuk kesihatan. Liya doa semoga dua-dua adik cun ni diberi kesihatan baik & dipermudahkan urusan menuntut ilmu.

Set Kurus ada dua; 1) ESP, Lecithin & Alfafa, 2) Cinch, Omega Guard & Herb Lax. Biasanya kita suggestkan ikut bajet & keperluan pengguna. Berkesan? Boleh kurus ke? Confirm? Jawapannya ya/tidak. Maksdnya apa? Bergantung kepada diet seimbang & senaman berterusan. Bukan mudah untuk turunlan berat badan dengan serta merta. Ini fakta. Tetapi, Set Kurus boleh membantu sekiranya diet terjaga (makan ikut jadual & sukatan yang betul) & bantuan senaman ya! Janganlaa bergantung semata-mata dengan Set Kurus. Namun, review daripada customer kebanyakkannya positif. Berjaya turunlan berat badan. Hoyyeehhh!

Set Kulit Cantik biasanya kita suggestkan ESP, Vit E, Vit C & Gla Complex. Juga bergantung kepada bajet dan keperluan. Ada customer yang hanya consume ESP & Vita-C dah beri review positif serta sangat teruja dengan hasilnya. Alhamdulillah. 

Ok, untuk tahu cerita lanjut, boleh PM/ WS Liya ya. Jangan malu jangan segan. Liya akan bantu anda In sha Allah. Percuma konsultasi.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.

Friday, April 17, 2015

:: Herbal Blend Shaklee Krim Ajaib!::

. Assalam. Hye uols.! Selamat berhujung minggu. Rini Liya nak share tentang Herbal Blend Shaklee. Malam tadi tangan macam sotong balas whatssup customer. Alhamdulillah. Antaranya ramai yang bertanya dan order Herbal Blend.

Jom kita review sikit. Happy reading!!

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. 

Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Haa sebab tu ramai yang suka & repeat order. Hehe!

Dan banyak lagi kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream ini antaranya:

🌸 Ruam,
🌸 Luka kecil ,
🌸 Calar,
🌸 Demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun),
🌸 Eczema,
🌸 Masalh kulit Gatal
🌸 Menghilangkan Parut
🌸 Melembutkan Kulit Yang Kasar
🌸 Elokkan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
🌸 Baik untuk demam campak. 

🌸 Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
🌸 Memecahkan Lemak / Pembuangan 🌸 Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada Bahagian Perut
🌸 Losyen Kegunaan Harian
🌸 Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox dan lain-lain.

Wow. Memang serba guna. Yang penting si cilik ini harganya amatlah murah. Berbaloi-baloi bakhang! Hehe. 

PM/WS Liya tau. Nanti Liya terangkan lagi sampai uols puas hati.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Ini salah seorang customer yang beri feedback positif selepas guna Herbal Blend. Alhamdulillah. 

Thursday, April 16, 2015

:: ESP Shaklee beri rasa kenyang::

. Hye uols.! Nasib blog tak berhabuk. Ngeee. 2,3 hari ni jadual padat sikit. Niat di hati bertimbun benda nak ditulis, tetapi apakan daya. Kiki!

Haaa. Rini Liya nak kongsi sikit tentang ESP Shaklee. Uiks, antara produk hots dalam Shaklee ni. Siapa pernah cuba angkat tangan! Mesti tangkap cintan, kan?! Hehe.

Ada customer bagi feedback, bila bersarapan dengan ESP, perut rasa kemas & kenyang. Haa macam mana tu? Meh kita ushar sikit macam mana ESP bertindak!

Oh, bagi mereka yang belum biasa, ESP ialah Energy Soy Protein. Maksudnya protein daripada sumber soya. Dan sumber protein soya keluaran Shaklee adalah yang terbaik dan dikawal selia.

🌸 Protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

🌸 Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Haa, sebab itu siapa nak kurus, kita cadangkan ambil ESP. Dan ESP adalah produk wajib dalam set kurus selain Alfafa dan Lecithin.

Ok la uols, kita jumpa lagi. Jika ada sebarang kemusykilan atau mahu tanya apa-apa, boleh hubungi Liya terus. In sha Allah Liya cuba penuhi permintaan uols sebaik mungkin. 😘!!

Ini salah satu feedback daripada customer tentang pengambilan ESP.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Saturday, April 4, 2015

:: Berat badan turun 4kg dengan Herb-Lax & Omega Guard::

. Assalam. Hye uols! Set kurus Shaklee laris macam pisang goreng panas sempena Promo April. Whoaaaa!

Suprisingly, dapat review daripada customer yang consume Herb-Lax & Omega Guard selama sebulan~ berat badan berjaya turun sehingga 4kilogram. Fiuuuhhhh. Nak jugakkkkss!! 

Mari kita ushar macam mana sebenarnya Herb-Lax & Omega Guard ni berfungsi:

🌸HERB-LAX🌸
~ Mengandungi alfafa leaves, senna leaves, aniss seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorine root, rhubard riot, fennel seed dan culvers root.
~ Merupakan agen detoks. Detoks ialah proses membersihkan usus di mana semua toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. ( no wonder customer Liya akan membuang pada setiap pagi~perut rasa kempis, badan jadi ringan; kesan selepas pengambilan 8-12jam bergantung kepada individu)
~ Antara manfaat utama Herb-Lax ialah agen pembersihan najis yang tersekat, membantu masalah sembelit, merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut, mengempiskan perut dan memberi kepejalan pada perut.
~ Cadangan pengambilan: 4biji sebelum tidur (2x seminggu) / 2-3bji sebelum tidur setiap hari.

🌸OMEGA GUARD🌸
~ Diekstrak daripada ikan laut air sejuk terbaik di perairan negara Jepun. Minyak ikan paling tulen yang mengandungi spektrum penuh 7jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA. Satu sajian Omega Guard dapat bekalkan 905mg asid-lemak omega-3 EPA dan HDA.
~berfungsi untuk mengemulsikan & memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan sebagai medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan.
~ Antara fungsi lain Omega Guard adalah membekalkan asid lemak yang tak dapat dihasilkan oleh badan, mencegah penyakit saluran darah dan strok, membantu tumbesaran & perkembangan otak janin, meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru, menentang kanser, mencegah indomnia & bantu kurangkan tekanan.
~ Cadangan pengambilan: 2-4kapsul sebelum/selepas makan (2x sehari)

Haaa. Macam mana? Jelas kan. Banyak sangat manfaat. Yang penting~ selamat & tiada kesan sampingan. Diperbuat daripada sumber semulajadi & menjalani kajian klinikal bertahun-tahun. Digunakan pengguna di seluruh dunia. Weeee!

Meh PM/WS Liya untuk free consuntation & dapatkan produk anda! 

Your Teusted SID,


Friday, April 3, 2015

:: Customer Yang Happy Dapat Free Gift::

. Assalam. Hye uolls. Eksaited sangat nak post entry ni sebab terharu dapat feedback positif daripada customer. Hari ini tangan jadi tangan sotong membalas whatssup customer yang tanya tentang produk. Penangan Promo April memang mengaum (hehe. selit melit ciked).

Al-kisahnya customer Liya ni student UiTM Puncak Alam. Beliau consume Alfafa, Vita-C Plus & Lecithin. Sebab beliau student & Liya pun student~ Kononnya memahami jiwa antara satu sama lain~ Liya bagi sedikit gift yang istimewa pada beliau. Hehe. Alhamdulillah beliau suka. Liya pun berganda-ganda laa sukanya kaann! Kebetulan Liya boleh COD area Puncak Alam dan berdekatan, so senang la janji je jumpa kat tempat yang dipersetujui~ then kita jumpa, berkenalan. Seronok!! Anything for you dearie customer! Cheewah! Hikhikhik. 

Okay, Promo April masih berjalan. Eh baru mula. Joms grab produk anda. Nak jadi ahli keluarga Shaklee pon dipersilakan. By all means. Liya guide daripada A sampai Z. In sha Allah. Shhhh kita ada team yang kuat dan menyengat tau. Jomsss!

PM atau WS Liya laju-laju. 

Your Trusted SID, 
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Wednesday, April 1, 2015

:: Promo April Shaklee::

. Hye uols. Dah tidur ke? Untuk entry kali ni Liya nak war-warkan tentang promo best Shaklee untuk bulan April. Wow, ada promo untuk Set Kurus dan 3 produk terpilih yang lain. Berikut adalah Promo April: 

1. SET KURUS😍 

🌸 Cinch Shaker ( Coklat & Cafe Latte)~ Buy 3 Free 1.
🌸 Lecithin ~ Buy 6 Free 1.

2. TIGA PRODUK LAIN 😍

🌸 Gla Complex ~ Buy 6 Free 1.
🌸 Dtx Complex ~ Buy 6 Free 1.
🌸 Vitalea Kids ~ Buy 3 Free 1.

Sooka-sooka-sooka sebab customer memang selalu repeat order untuk Set Kurus. Memang worth it untuk grab bulan ni. Promo cuns habis. 

Oh ya! Siapa gorgeous yang berminat nak jadi ahli keluarga Shaklee?? Yuran keahlian hanya RM65 seumur hidup. Atau, siapa yang nak free membership~ pembelian 200uv atau RM650 belian produk, automatik terus dpt cash back untuk bulan tersebut. 

Mari kita tingkatkan ekonomi. Perniagaan adalah sunnah. Kalau bukan sekarang, bila lagi!??

PM/WS LIYA. Kita ada team yang hebat untuk guide anda dari A-Z. Jangan segan jangan malu. Goodnight! 😍😘

Your Trusted SID