CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, March 27, 2015

:: Promosi Plastik Poslaju oleh Pejabat Pos Malaysia ::

. Assalam. Hye semua. Hehe tajuk entry kemain panjang ya! Rini nak share, balik dari sekolah tadi sempat singgah Pejabat Pos~ sebab nak beli plastik poslaju. Ada promosi uolss.!

Biasa yang saiz S RM6, tapi untuk promosi ni, beli 5 percuma 1. Yang saiz L, beli 3 percuma 1 (biasa RM9/unit). Kebetulan Puan yang jaga kaunter tu biasa & kenal sangat (al-maklumlaa muka ni jer yang beliau duk hadap pos parcel). So, urusan lebih mudah & cepat. 

Sempat la tadi Liya grab untuk stok selepas GST. Haih, nervous sungguh nak tunggu 1 April. Uollss? Rasa macam ngeri, kan? Kiki.

Ok, promosi untuk Mac masih berlangsung untuk siapa yang nak grab. Stok yang order online dah sampai. Esok nak kena kirim pada Mak Tirik stok Ostematrix sebab tadi dah kena grab 3botol. Customer repeat order sebab sangat puas hati dengan kesan positif yang dapat. 

Nak beli barang~ tau kan nak PM/WS  LIYA tau!

Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Harga chantek punya! Have a nice day uolss! 😘


No comments: