CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Monday, March 30, 2015

:: ESP & Ostematrix ::

. Assalam & hai gorgeous semua. Fuh fuh fuh letihnya hari ni (haha. tu pon nak report.. poyo jerk! bluekk!! 😅). Alhamdulillah rini berjaya puasa. Nak tahu rahsia? Shhhhh jangan cakap kat orang tau. Hehe poyo nombor 2. Kiki. Liya sahur dengan ESP. Pagi tadi shake-shake-shake ESP dengan susu coklat. Yummehh bakhang! Perut rasa kenyang dan bertahan sampai berbuka. Syukur! Nikmat mana lagi yang nak didustakan, ek? 

Oh, sebenarnya Liya nak kongsi rasa syukur dan gembira yang seterusnya sebab harini selesai pos 2 tong ESP untuk customer berlainan dari Kelantan. Sorang order ESP untuk banyakkan susu. Bertuah anak syurga beliau. Customer kedua order ESP dan B-Complex. Beliau pelajar PHD di Jeli. ESP bantu beliau untuk bertenaga dari pagi, dan B-Complex bantu kurangkan tekanan. Al-maklumlaa student ni ramai yang tertekan. Lectures,assignments,thesis dan sewaktu dengannya. Liya faham sangat sebab Liya pong student juga. Doakan grad on time ya! (GOT). Amin!!

Next, dua orang customer lagi order Ostematrix. Repeat order sebab sejak consume Ostematrix, lenguh-lenguh kaki dan sakit belakang dah kurang. Ostematrix bantu seseorang yang tak minum susu untuk beri sumber kalsium yang cukup. Kami cadangkan 4biji sebelum tidur bersamaan 4gelas susu~ keperluan kalsium untuk tubuh dan tulang. 

Ok, dah habis entry untuk kali ini. Mari order produk Shaklee dengan Liya ya! Harga pasti menarik. Liya mahu semua orang sihat, cantik dan hargai diri kita. Yay!! 💃💃. Good night, all!

Your Trusted SID



No comments: