CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, March 31, 2015

:: Review Herb-Lax Shaklee ::

. Assalam uols. Liya nak kongsi kat sini review dari customer group Splendid Empire Liya yang dah guna Herb-Lax. Memang review ni panas-panas-panas-berdentumlah. Mana taknya, customer consume Herb-Lax 4biji sehari sebelum tidur. Dalam masa 12hari, berat badan turun 7kg. Masya-Allah speechless. Alhamdulillah rezeki beliau. Sekarang beliau sangat happy.

Mari nak cerita sikit macam mana Herb-Lax berfungsi:

🌸 FUNGSI HERB-LAX🌸

🍁 Pembersihan najis yang tersekat
🍁 Merangsang usus untuk proses pembersihan lembut kepada najis yang tersekat pada usus 
🍁 Membantu masalah sembelit
🍁 Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus ( natural bowel movement), secara langsung membantu masalah sembelit 
🍁 Mengempiskan perut
🍁 Memejalkan perut

Bila usus jadi bersih dari segala anasir-anasir yang dah berkurun melekat di situ, penyerapan nutrien daripada makanan lebih baik. Makanya, kita akan lebih sihat & bertenaga.

Meh PM/WS LIYA untuk cuba Herb-Lax. Mungkin ini produk yang anda cari selama ini. 

Your Trusted SID
Pengedar Shaklee Puncak Alam.



Monday, March 30, 2015

:: ESP & Ostematrix ::

. Assalam & hai gorgeous semua. Fuh fuh fuh letihnya hari ni (haha. tu pon nak report.. poyo jerk! bluekk!! 😅). Alhamdulillah rini berjaya puasa. Nak tahu rahsia? Shhhhh jangan cakap kat orang tau. Hehe poyo nombor 2. Kiki. Liya sahur dengan ESP. Pagi tadi shake-shake-shake ESP dengan susu coklat. Yummehh bakhang! Perut rasa kenyang dan bertahan sampai berbuka. Syukur! Nikmat mana lagi yang nak didustakan, ek? 

Oh, sebenarnya Liya nak kongsi rasa syukur dan gembira yang seterusnya sebab harini selesai pos 2 tong ESP untuk customer berlainan dari Kelantan. Sorang order ESP untuk banyakkan susu. Bertuah anak syurga beliau. Customer kedua order ESP dan B-Complex. Beliau pelajar PHD di Jeli. ESP bantu beliau untuk bertenaga dari pagi, dan B-Complex bantu kurangkan tekanan. Al-maklumlaa student ni ramai yang tertekan. Lectures,assignments,thesis dan sewaktu dengannya. Liya faham sangat sebab Liya pong student juga. Doakan grad on time ya! (GOT). Amin!!

Next, dua orang customer lagi order Ostematrix. Repeat order sebab sejak consume Ostematrix, lenguh-lenguh kaki dan sakit belakang dah kurang. Ostematrix bantu seseorang yang tak minum susu untuk beri sumber kalsium yang cukup. Kami cadangkan 4biji sebelum tidur bersamaan 4gelas susu~ keperluan kalsium untuk tubuh dan tulang. 

Ok, dah habis entry untuk kali ini. Mari order produk Shaklee dengan Liya ya! Harga pasti menarik. Liya mahu semua orang sihat, cantik dan hargai diri kita. Yay!! 💃💃. Good night, all!

Your Trusted SID



Friday, March 27, 2015

:: Promosi Plastik Poslaju oleh Pejabat Pos Malaysia ::

. Assalam. Hye semua. Hehe tajuk entry kemain panjang ya! Rini nak share, balik dari sekolah tadi sempat singgah Pejabat Pos~ sebab nak beli plastik poslaju. Ada promosi uolss.!

Biasa yang saiz S RM6, tapi untuk promosi ni, beli 5 percuma 1. Yang saiz L, beli 3 percuma 1 (biasa RM9/unit). Kebetulan Puan yang jaga kaunter tu biasa & kenal sangat (al-maklumlaa muka ni jer yang beliau duk hadap pos parcel). So, urusan lebih mudah & cepat. 

Sempat la tadi Liya grab untuk stok selepas GST. Haih, nervous sungguh nak tunggu 1 April. Uollss? Rasa macam ngeri, kan? Kiki.

Ok, promosi untuk Mac masih berlangsung untuk siapa yang nak grab. Stok yang order online dah sampai. Esok nak kena kirim pada Mak Tirik stok Ostematrix sebab tadi dah kena grab 3botol. Customer repeat order sebab sangat puas hati dengan kesan positif yang dapat. 

Nak beli barang~ tau kan nak PM/WS  LIYA tau!

Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Harga chantek punya! Have a nice day uolss! 😘


Wednesday, March 25, 2015

:: Turun 8kg dengan Alfafa & Omega Guard?? ::

. Assalam uols. Tetiba memalam buta meroyan nak buat entry, kaann!! Hehe. Apa tidaknya, dapat review best tahap dewa dari customer tersayang. Beliau report yang bundanya turun 8kg after consume Alfafa & Omega Guard. 

Terus Liya rasa nak nanges. Tiba-tiba tak jadi nanges, bertukar joget-joget-joget. Happy uolss! Ngeee. 

Dah penat joget, sambung rasa nak lompat bintang bila beliau report lagi bacaan darah tinggi & kencing manis bundanya juga turun. Masya-Allah. Praised be to Allah. 

Apa lagi? Jom cepat-cepat-cepat grab Alfafa & Omega Guard. PM/WS Liya laju-laju. Liya guide uols sampai dapat hasil sama ya!

Your Trusted SID
LIYA 019-9590635
😊