CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Sunday, October 11, 2015

:: Omega Guard untuk masalah asma dan semput ::

. Assalam. Morning all. Ni nak habaq mai produk yang tengah hotsss nih. Adeh mcm biskut panas baru keluar oven.. Ramai customer repeat order. Paadiaaa tu. 

Ningggdiaaa. Omega Guard Shaklee. Untuk kurus boleh, untuk otak boleh, untuk badan sihat boleh. Apatah lagi untuk badan cantik dan sihat. Ommmaaiihhh!! Jom kita gali padia tu fungsi Omega Guard.

Omega Guard adalah minyak ikan mengandungi DHA,EPA dan Omega-6 utk yang membantu dalam:

 🌸 menjaga salur darah
🌸 meningkatkan sistem imunisasi badan
🌸 menyingkirkan kolestrol,menjaga saraf otak dan mata
🌸 meningkatkan kelembapan kulit
🌸 memperbaiki eczema
 🌸 mengurangkan selsema dan asma
🌸 merendahkan paras kolestrol bagi pesakit darah tinggi
🌸 meningkatkan tahap IQ dan perkembangan minda anak.
🌸 bagus untuk ibu hamil dan menyusu anak.
🌸 ibu hamil yg mengamalkan minyak ikan omega boleh mengurangkan risiko anak asma,alahan dan eczema.

🌰 ATURAN MAKAN 🌰
~ makan sebiji bagi kanak-kanak dan 3biji bagi dewasa.

❄️ Sebotol 90 biji.

Selain itu, Omega Guard juga membantu untuk masalah asma/semput. Cara ia berfungsi:

 🌷 Mengurangkan keradangan di salur nafas

🌷 Meningkatkan sistem imun tubuh

🌷 Membantu menyihatkan paru-paru

🌷 Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).



Jom cuba. PM/WS LIYA 019- 9590635 atau follow LIYA di Instagram @liyashaklee.

Pengedar Shaklee Puncak Alam 
019-9590636 (LIYA)

Harga meletup habis. Grab now!

Friday, October 9, 2015

:: Ubat sakit kepala dan migrain ::

Hi. Salam uolss. Lama Liya tak updates blog. Almaklumla cuti panjang dah habis. Sem baru dah start. Doakan Liya habis belajar semester ni ya. Amin!

Haa rini nak cerita tentang Set Migrain Shaklee. Tadi kebetulan kawan sekolah rendah order Set Migrain. Katanya asyik sakit kepala berhari-hari. Berdenyut-denyut.

Okay, Set Migrain Shaklee terdiri daripada dua produk hebat ini:
1~ Ostematrix
2~ B-Complex

Mari kita kongsi macam mana keduanya membantu mengurangkan sakit kepala dan migrain.

~ Magnesium yang ada dalam Ostematrix dapat mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca dipercayai penyebab migrain.
~ Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tidak ada Vitamin D tidak boleh diserap oleh badan, dan tertinggal sebagai batu di dalam ginjal.
~ Vitamin B2 (riboflavin) & B6 (pyridoxine) telah terbukti membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain.

Sesiapa yang sedang & telah menderita sakit kepala dan migrain, bolwh cuba Set Migrain ini. Ramai customer beri feedback yang sangat positif. Mana tahu sesuai untuk anda. Belum cuba belum tahu.,Dah cuba, bagi testimoni ya. Nite all! 


PM/WS Liya untuk harga terlajak murah. Harga pecah kepala. Murah naw-naw-naw.

Pengedar Shaklee Puncak Alam 
019-9590636 (LIYA)

Sunday, July 5, 2015

:: Masalah Eczema Hilang Dengan Vit E & Gla Complex Shaklee::

Assalam. Hye uols. Selamat berpuasa. Hehe baru sempat nak wish. Belum terlambat kan? Baru 18hari puasa. Eh, baruu ke dahh? Hehe pejam pelik pejam celik, kejap je masa berlalu kan. 

Rini nak kongsi sikit tentang customer yang beli Vitamin E & Gla Complex untuk bantu kurangkan masalah eczema. Siapa cakap hakak tak berjual walaupun cuti bersalin? Hehe kedai online hakak buka 24/7 diks. Hehe bukan hape, alhamdulillah customer & regular customer tetap contact untuk beli produk. Yang dekat kita COD, yang jauh kita pos. Takde masalah, In sha Allah.

Haaa customer ni student lagi. Asalnya memang dah consume Vit E & Gla Complex untuk hilangkan eczema yang beliau alami. Selepas consume alhamdulillah masalah eczeme beliau hilang (dengan asbab bantuan Allah ya). Kemudian beliau stop consume beberapa tahun.  Then ni nak consume balik sebab eczema datang semula. Pelbagai usaha cuba, namun tak berjaya. Katanya Vit E & Gla Complex Shaklee yang paling sesuai untuk beliau.

Seronok beliau bila COD tadi, beliau perasan ada suprise gift bersama barang-barang beliau beli. Hehe rezeki awak dik!

Siapa nak cuba? Or nak bantu orang untuk cuba, contact Liya ok!

COD Puncak Alam, Meru, Kapar
Pos seluruh Malaysia


Sunday, June 28, 2015

:: SET MENYUSU SHAKLEE ::

. Alhamdulillah hari ni Liya pos SET MENYUSU kepada seorang ibu bijak. Buat pilihan terbaik & usaha mencari asbab untuk boost balik produksi susu. 

SET MENYUSU terdiri daripada:
🌸 ESP~ pekatkan susu
🌸 ALFALFA ~ banyakkan susu 
🌸 OSTEMATRIX ~ sumber kalsium & magnesium ~ bantu galak pengeluaran susu 
* ketiga-tiganya adalah milkbooster!

In sha Allah ramai ibu-ibu dah cuba & dapat boost balik susu yang drop. 

Mungkin ini asbab yang terbaik untuk bantu anda. 

Susu ibu adalah susu terbaik. Jimat-berkualiti-nutrisi lengkap! Jom kita usaha untuk beri yang terbaik kepada bayi kita!

@liyashaklee (instagram)


#liyaneededsupplementstore #shakleeuitmpuncakalam #shakleepuncakalam
#setmenyusushaklee


:: Herbal Blend Shaklee Untuk Customer Lelaki ::

. Hai olls. Maaf lama tak updates blog. Maklumla sedang melalui fasa rehat & rawat. Berpantang lettew.

Kali ni kesnya lagi sekali tersilap customer. Kihkihkih🙊🙈.

Selamber jer panggil sis, rupanya bro. Maaf bebanyak bro, hakak ni main panggil sis ja! Ngee 😜.
.
Semoga Herbal Blend selamat sampai. Siap order dua tiub lagi. 

Bro ni baru lepas naik campak & parutnya dah kering. So memang sesuai sangat sapu Herbal Blend untuk kecut & hilangkan parut.

Herbal Blend Shaklee diperbuat daripada pelbagai herba terbaik & terpilih. Memang sangat membantu untuk bekas parut, ruam, bekas gigitan nyamuk dan macam-macam lagi.

Jangan lupa PM/WS Liya jika nak cuba Herbal Blend ya. Kompem puas hati dan berbaloi-baloi sebab harganya sangat-sangat-sangat berpatutan. Tak caya?
@liyashaklee (instagram)

#liyaneededsupplementstore #testimoniliyashaklee #customerliyashaklee


Tuesday, May 5, 2015

:: Online Order Shaklee Product ::

. Hye olls. Maaf Liya lewat update blog. Nasib baik tak berhabuk bersawang bagai. Kihkihkih.

Alhamdulillah rini setel online order beberapa produk Shaklee yang dah licins. Total RM1569.85. Sambil-sambil grab item promo bulan ni, Omega Guard. Terlajak laris sebab ramai yang membeli untuk tajamkan minda, kurangkan kolesterol jahat dalam salur darah & paling ramai membeli untuk kuruskan badan sebelum raya. Houyeeahhh!!

Oooopsss jangan lupa. Siapa yang nak jadi Shaklee member bulan ni~ berbaloi-baloi bakhang! Siap dapat percuma Vita-lea lagi. Waaahhh! Cepat, ramai sudah daftar jadi ahli. Apa benefit? Liya stori-mori next entry ya.

Uols dah makan? Jom! Perut dah bunyi minta diisi. Jangan lupa telan lecithin dulu 3biji untuk pecahkan lemak daripada makanan supaya senang diangkut Si Hebat Alfafa. Jemput makan semua. Jumpa next entry, ya!

Pape nak produk ka, nak tanya tentang produk ka, nak join jadi Shaklee partner ka~ roger Liya tau!

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam
LIYA 019-9590635
@liyashaklee (instagram) 


Tuesday, April 28, 2015

:: Set Kulit Cantik & Set Kurus Shaklee ::

. Hye olls. Alhamdulillah rini setelkan cod Set Kulit Cantik (ESP & Vita-C Plus) dan Set Kurus ( ESP, Lecithin & Alfafa) kat customer area Puncak Alam.
.
Alhamdulillah rezeki tak pernah salah menuju tuan nya. Rezeki customer untuk berjihad menjaga kesihatan & rezeki Liya menjadi asbab untuk membantu. Niat pertama join Shaklee bukan untuk untung semata-mata sebab jual pada harga yang berpatutan (roger Liya ya..). tetapi matlamat utama adalah untuk bantu kita semua sihat & mencari jalan penyelesaian untuk masalah kesihatan. Alhamdulillah Allah izinkan.

Dua-dua customer ni student. Masya-Allah terharunya sebab mereka sanggup berjihad wang untuk kesihatan. Liya doa semoga dua-dua adik cun ni diberi kesihatan baik & dipermudahkan urusan menuntut ilmu.

Set Kurus ada dua; 1) ESP, Lecithin & Alfafa, 2) Cinch, Omega Guard & Herb Lax. Biasanya kita suggestkan ikut bajet & keperluan pengguna. Berkesan? Boleh kurus ke? Confirm? Jawapannya ya/tidak. Maksdnya apa? Bergantung kepada diet seimbang & senaman berterusan. Bukan mudah untuk turunlan berat badan dengan serta merta. Ini fakta. Tetapi, Set Kurus boleh membantu sekiranya diet terjaga (makan ikut jadual & sukatan yang betul) & bantuan senaman ya! Janganlaa bergantung semata-mata dengan Set Kurus. Namun, review daripada customer kebanyakkannya positif. Berjaya turunlan berat badan. Hoyyeehhh!

Set Kulit Cantik biasanya kita suggestkan ESP, Vit E, Vit C & Gla Complex. Juga bergantung kepada bajet dan keperluan. Ada customer yang hanya consume ESP & Vita-C dah beri review positif serta sangat teruja dengan hasilnya. Alhamdulillah. 

Ok, untuk tahu cerita lanjut, boleh PM/ WS Liya ya. Jangan malu jangan segan. Liya akan bantu anda In sha Allah. Percuma konsultasi.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.

Friday, April 17, 2015

:: Herbal Blend Shaklee Krim Ajaib!::

. Assalam. Hye uols.! Selamat berhujung minggu. Rini Liya nak share tentang Herbal Blend Shaklee. Malam tadi tangan macam sotong balas whatssup customer. Alhamdulillah. Antaranya ramai yang bertanya dan order Herbal Blend.

Jom kita review sikit. Happy reading!!

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. 

Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Haa sebab tu ramai yang suka & repeat order. Hehe!

Dan banyak lagi kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream ini antaranya:

🌸 Ruam,
🌸 Luka kecil ,
🌸 Calar,
🌸 Demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun),
🌸 Eczema,
🌸 Masalh kulit Gatal
🌸 Menghilangkan Parut
🌸 Melembutkan Kulit Yang Kasar
🌸 Elokkan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
🌸 Baik untuk demam campak. 

🌸 Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
🌸 Memecahkan Lemak / Pembuangan 🌸 Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada Bahagian Perut
🌸 Losyen Kegunaan Harian
🌸 Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox dan lain-lain.

Wow. Memang serba guna. Yang penting si cilik ini harganya amatlah murah. Berbaloi-baloi bakhang! Hehe. 

PM/WS Liya tau. Nanti Liya terangkan lagi sampai uols puas hati.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Ini salah seorang customer yang beri feedback positif selepas guna Herbal Blend. Alhamdulillah. 

Thursday, April 16, 2015

:: ESP Shaklee beri rasa kenyang::

. Hye uols.! Nasib blog tak berhabuk. Ngeee. 2,3 hari ni jadual padat sikit. Niat di hati bertimbun benda nak ditulis, tetapi apakan daya. Kiki!

Haaa. Rini Liya nak kongsi sikit tentang ESP Shaklee. Uiks, antara produk hots dalam Shaklee ni. Siapa pernah cuba angkat tangan! Mesti tangkap cintan, kan?! Hehe.

Ada customer bagi feedback, bila bersarapan dengan ESP, perut rasa kemas & kenyang. Haa macam mana tu? Meh kita ushar sikit macam mana ESP bertindak!

Oh, bagi mereka yang belum biasa, ESP ialah Energy Soy Protein. Maksudnya protein daripada sumber soya. Dan sumber protein soya keluaran Shaklee adalah yang terbaik dan dikawal selia.

🌸 Protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

🌸 Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Haa, sebab itu siapa nak kurus, kita cadangkan ambil ESP. Dan ESP adalah produk wajib dalam set kurus selain Alfafa dan Lecithin.

Ok la uols, kita jumpa lagi. Jika ada sebarang kemusykilan atau mahu tanya apa-apa, boleh hubungi Liya terus. In sha Allah Liya cuba penuhi permintaan uols sebaik mungkin. 😘!!

Ini salah satu feedback daripada customer tentang pengambilan ESP.

Your Trusted SID,
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Saturday, April 4, 2015

:: Berat badan turun 4kg dengan Herb-Lax & Omega Guard::

. Assalam. Hye uols! Set kurus Shaklee laris macam pisang goreng panas sempena Promo April. Whoaaaa!

Suprisingly, dapat review daripada customer yang consume Herb-Lax & Omega Guard selama sebulan~ berat badan berjaya turun sehingga 4kilogram. Fiuuuhhhh. Nak jugakkkkss!! 

Mari kita ushar macam mana sebenarnya Herb-Lax & Omega Guard ni berfungsi:

🌸HERB-LAX🌸
~ Mengandungi alfafa leaves, senna leaves, aniss seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorine root, rhubard riot, fennel seed dan culvers root.
~ Merupakan agen detoks. Detoks ialah proses membersihkan usus di mana semua toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. ( no wonder customer Liya akan membuang pada setiap pagi~perut rasa kempis, badan jadi ringan; kesan selepas pengambilan 8-12jam bergantung kepada individu)
~ Antara manfaat utama Herb-Lax ialah agen pembersihan najis yang tersekat, membantu masalah sembelit, merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut, mengempiskan perut dan memberi kepejalan pada perut.
~ Cadangan pengambilan: 4biji sebelum tidur (2x seminggu) / 2-3bji sebelum tidur setiap hari.

🌸OMEGA GUARD🌸
~ Diekstrak daripada ikan laut air sejuk terbaik di perairan negara Jepun. Minyak ikan paling tulen yang mengandungi spektrum penuh 7jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA. Satu sajian Omega Guard dapat bekalkan 905mg asid-lemak omega-3 EPA dan HDA.
~berfungsi untuk mengemulsikan & memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan sebagai medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan.
~ Antara fungsi lain Omega Guard adalah membekalkan asid lemak yang tak dapat dihasilkan oleh badan, mencegah penyakit saluran darah dan strok, membantu tumbesaran & perkembangan otak janin, meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru, menentang kanser, mencegah indomnia & bantu kurangkan tekanan.
~ Cadangan pengambilan: 2-4kapsul sebelum/selepas makan (2x sehari)

Haaa. Macam mana? Jelas kan. Banyak sangat manfaat. Yang penting~ selamat & tiada kesan sampingan. Diperbuat daripada sumber semulajadi & menjalani kajian klinikal bertahun-tahun. Digunakan pengguna di seluruh dunia. Weeee!

Meh PM/WS Liya untuk free consuntation & dapatkan produk anda! 

Your Teusted SID,


Friday, April 3, 2015

:: Customer Yang Happy Dapat Free Gift::

. Assalam. Hye uolls. Eksaited sangat nak post entry ni sebab terharu dapat feedback positif daripada customer. Hari ini tangan jadi tangan sotong membalas whatssup customer yang tanya tentang produk. Penangan Promo April memang mengaum (hehe. selit melit ciked).

Al-kisahnya customer Liya ni student UiTM Puncak Alam. Beliau consume Alfafa, Vita-C Plus & Lecithin. Sebab beliau student & Liya pun student~ Kononnya memahami jiwa antara satu sama lain~ Liya bagi sedikit gift yang istimewa pada beliau. Hehe. Alhamdulillah beliau suka. Liya pun berganda-ganda laa sukanya kaann! Kebetulan Liya boleh COD area Puncak Alam dan berdekatan, so senang la janji je jumpa kat tempat yang dipersetujui~ then kita jumpa, berkenalan. Seronok!! Anything for you dearie customer! Cheewah! Hikhikhik. 

Okay, Promo April masih berjalan. Eh baru mula. Joms grab produk anda. Nak jadi ahli keluarga Shaklee pon dipersilakan. By all means. Liya guide daripada A sampai Z. In sha Allah. Shhhh kita ada team yang kuat dan menyengat tau. Jomsss!

PM atau WS Liya laju-laju. 

Your Trusted SID, 
Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Wednesday, April 1, 2015

:: Promo April Shaklee::

. Hye uols. Dah tidur ke? Untuk entry kali ni Liya nak war-warkan tentang promo best Shaklee untuk bulan April. Wow, ada promo untuk Set Kurus dan 3 produk terpilih yang lain. Berikut adalah Promo April: 

1. SET KURUS😍 

🌸 Cinch Shaker ( Coklat & Cafe Latte)~ Buy 3 Free 1.
🌸 Lecithin ~ Buy 6 Free 1.

2. TIGA PRODUK LAIN 😍

🌸 Gla Complex ~ Buy 6 Free 1.
🌸 Dtx Complex ~ Buy 6 Free 1.
🌸 Vitalea Kids ~ Buy 3 Free 1.

Sooka-sooka-sooka sebab customer memang selalu repeat order untuk Set Kurus. Memang worth it untuk grab bulan ni. Promo cuns habis. 

Oh ya! Siapa gorgeous yang berminat nak jadi ahli keluarga Shaklee?? Yuran keahlian hanya RM65 seumur hidup. Atau, siapa yang nak free membership~ pembelian 200uv atau RM650 belian produk, automatik terus dpt cash back untuk bulan tersebut. 

Mari kita tingkatkan ekonomi. Perniagaan adalah sunnah. Kalau bukan sekarang, bila lagi!??

PM/WS LIYA. Kita ada team yang hebat untuk guide anda dari A-Z. Jangan segan jangan malu. Goodnight! 😍😘

Your Trusted SID


Tuesday, March 31, 2015

:: Review Herb-Lax Shaklee ::

. Assalam uols. Liya nak kongsi kat sini review dari customer group Splendid Empire Liya yang dah guna Herb-Lax. Memang review ni panas-panas-panas-berdentumlah. Mana taknya, customer consume Herb-Lax 4biji sehari sebelum tidur. Dalam masa 12hari, berat badan turun 7kg. Masya-Allah speechless. Alhamdulillah rezeki beliau. Sekarang beliau sangat happy.

Mari nak cerita sikit macam mana Herb-Lax berfungsi:

🌸 FUNGSI HERB-LAX🌸

🍁 Pembersihan najis yang tersekat
🍁 Merangsang usus untuk proses pembersihan lembut kepada najis yang tersekat pada usus 
🍁 Membantu masalah sembelit
🍁 Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus ( natural bowel movement), secara langsung membantu masalah sembelit 
🍁 Mengempiskan perut
🍁 Memejalkan perut

Bila usus jadi bersih dari segala anasir-anasir yang dah berkurun melekat di situ, penyerapan nutrien daripada makanan lebih baik. Makanya, kita akan lebih sihat & bertenaga.

Meh PM/WS LIYA untuk cuba Herb-Lax. Mungkin ini produk yang anda cari selama ini. 

Your Trusted SID
Pengedar Shaklee Puncak Alam.



Monday, March 30, 2015

:: ESP & Ostematrix ::

. Assalam & hai gorgeous semua. Fuh fuh fuh letihnya hari ni (haha. tu pon nak report.. poyo jerk! bluekk!! 😅). Alhamdulillah rini berjaya puasa. Nak tahu rahsia? Shhhhh jangan cakap kat orang tau. Hehe poyo nombor 2. Kiki. Liya sahur dengan ESP. Pagi tadi shake-shake-shake ESP dengan susu coklat. Yummehh bakhang! Perut rasa kenyang dan bertahan sampai berbuka. Syukur! Nikmat mana lagi yang nak didustakan, ek? 

Oh, sebenarnya Liya nak kongsi rasa syukur dan gembira yang seterusnya sebab harini selesai pos 2 tong ESP untuk customer berlainan dari Kelantan. Sorang order ESP untuk banyakkan susu. Bertuah anak syurga beliau. Customer kedua order ESP dan B-Complex. Beliau pelajar PHD di Jeli. ESP bantu beliau untuk bertenaga dari pagi, dan B-Complex bantu kurangkan tekanan. Al-maklumlaa student ni ramai yang tertekan. Lectures,assignments,thesis dan sewaktu dengannya. Liya faham sangat sebab Liya pong student juga. Doakan grad on time ya! (GOT). Amin!!

Next, dua orang customer lagi order Ostematrix. Repeat order sebab sejak consume Ostematrix, lenguh-lenguh kaki dan sakit belakang dah kurang. Ostematrix bantu seseorang yang tak minum susu untuk beri sumber kalsium yang cukup. Kami cadangkan 4biji sebelum tidur bersamaan 4gelas susu~ keperluan kalsium untuk tubuh dan tulang. 

Ok, dah habis entry untuk kali ini. Mari order produk Shaklee dengan Liya ya! Harga pasti menarik. Liya mahu semua orang sihat, cantik dan hargai diri kita. Yay!! 💃💃. Good night, all!

Your Trusted SID



Friday, March 27, 2015

:: Promosi Plastik Poslaju oleh Pejabat Pos Malaysia ::

. Assalam. Hye semua. Hehe tajuk entry kemain panjang ya! Rini nak share, balik dari sekolah tadi sempat singgah Pejabat Pos~ sebab nak beli plastik poslaju. Ada promosi uolss.!

Biasa yang saiz S RM6, tapi untuk promosi ni, beli 5 percuma 1. Yang saiz L, beli 3 percuma 1 (biasa RM9/unit). Kebetulan Puan yang jaga kaunter tu biasa & kenal sangat (al-maklumlaa muka ni jer yang beliau duk hadap pos parcel). So, urusan lebih mudah & cepat. 

Sempat la tadi Liya grab untuk stok selepas GST. Haih, nervous sungguh nak tunggu 1 April. Uollss? Rasa macam ngeri, kan? Kiki.

Ok, promosi untuk Mac masih berlangsung untuk siapa yang nak grab. Stok yang order online dah sampai. Esok nak kena kirim pada Mak Tirik stok Ostematrix sebab tadi dah kena grab 3botol. Customer repeat order sebab sangat puas hati dengan kesan positif yang dapat. 

Nak beli barang~ tau kan nak PM/WS  LIYA tau!

Pengedar Shaklee Puncak Alam.


Harga chantek punya! Have a nice day uolss! 😘


Wednesday, March 25, 2015

:: Turun 8kg dengan Alfafa & Omega Guard?? ::

. Assalam uols. Tetiba memalam buta meroyan nak buat entry, kaann!! Hehe. Apa tidaknya, dapat review best tahap dewa dari customer tersayang. Beliau report yang bundanya turun 8kg after consume Alfafa & Omega Guard. 

Terus Liya rasa nak nanges. Tiba-tiba tak jadi nanges, bertukar joget-joget-joget. Happy uolss! Ngeee. 

Dah penat joget, sambung rasa nak lompat bintang bila beliau report lagi bacaan darah tinggi & kencing manis bundanya juga turun. Masya-Allah. Praised be to Allah. 

Apa lagi? Jom cepat-cepat-cepat grab Alfafa & Omega Guard. PM/WS Liya laju-laju. Liya guide uols sampai dapat hasil sama ya!

Your Trusted SID
LIYA 019-9590635
😊