CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, March 30, 2011

:: Saya Pilih Jadi Model Dan Artis ::

Hehhe tajuk entry kat atas tu propa saje.. Kuaam kuam kuam.. Saje je nak kasi gempak sikit.. Tapi betulla.. Liya rasa macam jadi artis dan model masa sesi photoshoot untuk weeding hari tu.. Sesekali rasa macam princess(sedikit perasan di situ;-P).. Hik hik hik.. Terlebih sudah..


Alhamdulillah syukur sangat kat Yang Maha Esa, majlis perkahw
inan Liya ngan Incik somi berjalan lancar.. Trillion thanks pada semua yang mendoakan.. Ini buah tangan untuk anda semua..


Do enjoy the piccas..

Lokasi : Taman Alam, Kuala Selangor.. Make Up : Siti.. Pakaian : Ayong Lina Bridal House, Kuala Selangor.. Photographer : Suzaini Sulaiman (Abg Zai)
*Time shoot pic ni banyak sangat nyamuk gigit2 sampai bintat2.. Paling kelakar kasut Liya terbenam2 dalam tanah sampai tak nampak ghupa kasut da.. Hahhaa.. Lantak situ, sewa mahal2.. Kasi lenjan habis2;-P



* Ewah2.. Main buih2 sabun bagai.. Hahha rasa macam kanak2 rebina pon ade.. Motif?? Belasah saje ape yang photographer suruh.. Incik suami slamber jer tumpahkan air buih sabun kat lense ghibu2 Abg Zai.. Nasib baik x kena tendang sampai bulan ngan Abg Zai.. Hehhe..


Lokasi : Sawah Sempadan, Kuala Selangor.. Make Up : Siti.. Pakaian : Ayong Lina Bridal House, Kuala Selangor.. Photographer : Suzaini Sulaiman (Abg Zai).. Kereta : Mat Jeli..
* Sooka sangat scene ni.. Tapi satu jer yang dapat uplod.. Abg Zai cakap Incik somi macam Hang Tuah.. Langsung beliau tersenyum 4 hari 4 malam sampai tak lena tidur.. Haih!



Lokasi : Taman Alam, Kuala Selangor.. Make Up : Siti.. Pakaian : Ayong Lina Bridal House, Kuala Selangor.. Photographer : Suzaini Sulaiman (Abg Zai)..
*Beria Abg Zai suh kami shoot kat sini walaupun kat tanah penuh dengan najis munyet! Hooohoohoo.. Sebelah pagar tu ada kolam yang penuh dengan lumut hijau.. Heran bin ajaib betul, ada juga yang berminat untuk congok duk mancing kat kolam tu.. Ada ikan ker??


Lokasi : Bukit Malawati, Kuala Selangor.. Make Up : Siti.. Pakaian : Ayong Lina Bridal House, Kuala Selangor.. Photographer : Suzaini Sulaiman (Abg Zai)..
* Ini pic yang Liya paling sookaa.. Scene sangat santek masa ni.. Ada sunset.. Memang teringin bebenor dari dulu nak amek gambar yang ada sunset.. Makbul juga impian mak, nyah! Kat sini la Liya rasa macam artis.. Nape?? Sebab b4 Abg Zai shoot pic ni, ramai sangat pelancong dari China n Korea nak shoot gambar ngan kami.. X abes2 depa puji Liya santekk.. Wahhh!!! Soookaaaa..Lompat lompat lompat.. Joget jogeett joogeeet;-)



Yay!!! Dah siap entry ni.. Sori pisc sikit saja.. NantiLiya uplod lagi yeer.. Errmm Liya mohon kawan2 suma doakan kebahagiaan kami dunia dan akhirat.. Membina keluarga kecil kami dengan mawahdah dan warahmah.. Sakinah selamanya.. Amiinn;-)


9 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

WAH, caNtik.. selamat pengantin baru :)

Taufiq Wr said...

waaah waaah..hahaha..
sama cantik sama hensem..
tahniah liya..
hehehe..
berseri2 nampak..
fiq doakan agar liya bahagia..hihi ;)

AyuNee said...

suka3!!

darlieeya ZALLIA putri said...

manja:
thanks..hhehehe..santek kan?;-P

darlieeya ZALLIA putri said...

fiq:
hehehe..sama cantik sama encem??? alhamdulillah..
thanks fiq..selalu doa yang baik2 utk liya;-)

darlieeya ZALLIA putri said...

ayunee:

liya pon soookaaa.. ssooookka cangat!!;-)

thanks ayunee..

cik najihah said...

hai kak lya..
follow akk jugak..
cantiknyeee

darlieeya ZALLIA putri said...

jie..

thanks sudi folo..

hhehe.. santekk?? malu i;-P

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !