CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, March 29, 2011

:: Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu ::

Hari ni Liya start updates blog Liya after dah 2 minggu bercuti.. Updates dengan sesuatu yang istimewa iaitu join bloglist kawan baik Liya (blogger).. Si budak Taufiq Tiramisu.. So layan lah;-)



1) The Banner

Ini banner yang si budak Fiq wajibkan letak kat entry ni kalo nak join bloglist dia.. Ok la.. Banner ni dia baru buat dan sangat santek lah.. Hehehe;-)


2) Komen sikit pasal blog budak Fiq ni:
  • best nak mampos ~ sebab blog dia jenis sempoi.. ada jugak gaya jenis multifunctional: tutorial, ngumpat2, kutok2, belasah gegak pasal orang yang tidak akan di mention namanya..(hahhaha).. so sangat la best sebab macam macam ada!
  • smart ~ gaya penulisan setiap entry memang Liya minat.. sebab simple, gaya ayat2 yang touching, lucu, merapu2.. hahaha blended together tapi sgt NICE!!
  • structured ~ susunan image, font size, font style, colors memang sangat match and sesuai.. Liya suka hampir kesemua design yang ada dalam blog ini.. Sampai rasa jeles nya Fiq ada blog yang santek and kemas macam ni.. Hahhahaaa....
  • ideal ~ blog ini ideal untuk semua kaum, keturunan, peringkat umur dan masa.. Hhahaa.. Maksudnya blog ini.. blog ini.. blog ini.. SOOOPAAAA DOOOPAA BESSSTTTT laaaaahh!!!


Yay!!!! Dah siappp!!! * Fiq, sila jangan marah yer.. Liya puji kaw2 nih.. Ngeeee;-P



Anda soooka??? Soookaaa lah.. Klik disini;



Lieyaa~

4 comments:

Taufiq Wr said...

waa..dari pelbagai sudut liya komen..hehehe..thanks join liya..update laa pic kawen..hehehe ;)

darlieeya ZALLIA putri said...

hhhehee mestilah..kasi kipas sama ini budak kaw2 punya;-)

Alam Manja said...

hehe.. ana follow balik... folower ke 100.... no bertuah.. hehehe... tq follow ana...=)

darlieeya ZALLIA putri said...

alam manja:

hehe thanks sudi folo.. perghhh mmg bertuah sangat tu..;-)