CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Monday, March 7, 2011

:: Blog Ni Patut Tutup Jer... ::


Nak taip entry ni pon Liya rasa cam suam2 kuku.. Taip sambil nanges.. Buwaaaaa;-(



Pertama:
Low motivation.. Bukak2 blog, xde sorang pon komen.. Walaupun berjuta2 perkataan yang Liya komen kat blog lain.. Siapa yang salah?? Liya la.. Buat apa nak komen kat blog Liya.. Buang masa;-(


Kedua:
Low motivation...Follower sorang jer yang follow walaupun dah follow 20juta belas ribu blog orang.. tu la Liya.. Buat apa nak follow blog Liya, bukan dapat ape pon.. Blog Liya tu hampeh jer, x glamer;-(


Ketiga:
Low motivation..Liya dah blogwalking dari subuh2 hari sampai gelap2 hari.. Tinggalkan mesej kat shoutbox setiap blog yang disinggah dengan sungguh2 nya.. Tapi blogger yang budiman still x perasan Liya singgah.. X cukup besar kot font size tu.. Kecik macam hama.. Alaa buat apa nak jenguk balik blog Liya tu, baik pergi terjah blog2 yang soopa dooopa femes 45billion ribu belas kali dr blog Liya yang cap ayam tu;-(


Keempat:
Low motivation.. Dah xde idea nak ngarut2 kat entry n buat new segmen sebab rasa sangat hampeh dan syok sendiri.. Buwaaaaaa nak nanges 3malan 2 hari bawah meja sorang2.. Nyamuk, jom kawan!;-(



Nota syok sendiri:
Liya sedih.. Liya sedih.. Liya sedih;-(.. sob sob sob..

13 comments:

Taufiq Tiramisu said...

liya..jangan la tutup blog ni..fiq pun penah rasa mcam ni..rasa macam nak give up je..tapi fiq tak nak give up..sebab blogging memang memerlukan kesabaran..relax laa liya..jangan sedih..sebab fiq pun dlu mula dari bawah..sekarang ni pun mula dari bawah lagi..apa yang penting, teruskan buat post yang dapat menarik pembaca..biar laa ada blogger yang taknak balas kunjungan balik pun..tapi bukan semua macam tu..ada banyak lagi blogger yang baik2..pls liya.. ;(

..arcmabaharin.. said...

xyah ttup blog lahh...

chaiyOk!

sabO je lah.
heheh!

Syima Emi said...

ya, mu jge sedih2.. jgn la tutp blog ni.. apapon, kita kena berbalik niat kita berblog ok.. dont worry pasal komen n trafik semua, benda tu semua take time.. utk buat blog kita dikenali, bukan benda sehari dua, seminggu dua, sebulan dua.. tapi maybe take some years.. yang penting kita enjoy.. dont worry ya, slow2.. insya Allah, kalo niat kita baik, pulangan pon lumayan.. pasal duit ke, trafik ke, tolak tepi dulu.. insya Allah ada la rezeki tu..

darlieeya ZALLIA putri said...

huk2.. thanks fiq..
tapi inilah yg sedang liya alami..perasaan fade up yg kadang2 merasakan setiap usaha tidak berbaloi dan dipandang dengan mata yg kecik seperti ade ketumbit...

sangat sedih.. apekah??

darlieeya ZALLIA putri said...

archmabaharin;

huk2..kena kumpula banyak2 semangat..thanks 4 ur support..

terharu;-(

darlieeya ZALLIA putri said...

pn syiema!!!

huk2 bestnya dpt merasa anda komen disini.. huk2 sumpah i sedih;-(

kdg2 mmg rasa sgt fade up.. mmg la niat utk sooka-soooka.. tp bila pk setiap usaha yg dibuat seolah2 xde nilai.. dipandang sepi.. syok sendiri..menangis x berlagu la jawabnya..

ermm thanks beb bg i support..i try to calm down..doakn i kuat smgt balik eh?

fifi cusack said...

blog adalah tmpt utk meluahkan rasa.
let them be ur silent readers.
itu lg baik. liya takkan rasa terkongkong utk bkak ape2 topik pun dalam ni. fi ni, bapak sendiri pun stalk. gile tak best!

Diary oF Mine said...

xyah tutup blog....:(

shieda said...

hye liya...jgnla sedih2 okay..jgn ttp blog okay..blogging ni tmpat kite share prob kan..so once kite da share even xde orang komen pon xpe as long as kite rase puas..jgn sedeh2 okay..shida selalu sokong liya.. :)

darlieeya ZALLIA putri said...

fifi:
huk2.ok tetibe mengamok kat blog buat2 merajuk ea..
thanks fifi.. da semangat sikit.. x jadi la tutup blog ni;-)

darlieeya ZALLIA putri said...

diary of mine:

okie dokie.. i tat tutup;-)

darlieeya ZALLIA putri said...

shieda:

yup betul!!! setuju!!!

dah ok da.. x sedih da... gi bertapa kat gunung kilimanjaro sehari, mood da dtg balik.. thanks frend;-)

hana sudradjat said...

cheer up girl!!!! just write and write.write out of passion,insyaallah,one day you will be a famous blogger.hik hik :)