CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, February 11, 2011

:: Siapa Mahu Ajak Saya Main Futsal? ::

Tetiba Liya rasa rindu sangat2 nak main futsal.. Dah lama sangat tak main futsal.. Last masa di UTM dl, masa wakil UTM utk MASUM..


Liya rindu sangat-sangat kawan2 satu team Liya.. Mereka hebat.. Mereka gorgeous.. Mereka sporting.. Liya paling ingat kat Wyn, beliau sangat terer.. Star player utk team kami.. Now Wyn tengah future PHD kat UTM utk terus diserap sebagai lecturer! ( Wyn, innddduuuuu..huk2 mode : jiweng karet;-P)


Liya tatau nak buat ape bila rindu ni.. So tengok balik gambar2 kami dulu...


Friends, Remain Never Last.. I miss you all~


Team kami.. rinduu tahap gaban babas nih.. (hehehe ni ayat budak sengal)



Yay!!time to perform.. Gambar ni kami snap before kami lawan semi final.. Oyyeaahh Liya skor 1 gol utk game ni.. (sj masuk bakul angkat sendiri.. ngee*)



Coach Erwan briefing us before start game.. He is so cool n humble...



Say prayer before masuk court.. Nervous pon ada time nih.. Tapi after baca doa, semua gelisah hilang.. Yang tinggal hanya semnagat berkobar2.. Hee siapa yg ketuai bacaan doa tu?? Heeehe sambil senyum dalam hati, Liya angkat tangan.. ('',)/..




Last advices before betul2 lawan.. Beliau tidak memaksa kami menghadiahkan beliau kejayaan, tetapi beliau menginginkan kami membuktikan yang terbaik utk diri sendiri, UTM dan orang sekeliling.. And we done it! We proof it!




Lallalaa.. Smile and laugh are the best medicine.. Thats make me miss them damn much!




We got silver medal.. Its quit good for the first time joined the MASUM.. Coach Erwan, we dedicated this victory for you..!




Us.. Perfectooo!!!! A team for glorious moment!



Acara menggedik di bumi UM... Heheheehhe... I miss you teammates!



Liya harap sangat dapat buat reunion dengan team futsal and Coach Erwan.. Kepada Coach Erwan, Liya doakan coach sempat sembuh dan kembali ke court futsal.. Rindu pada Misya dan Maya...


Klik sekali disini before leaving!! TQVM



U klikLiya, Liya klik U,
Lieeya~

2 comments:

Syima Emi said...

aku tak reti sgt main futsal ni..geng pon x dok nak main... hambat bola buleh la... hehehehe

darlieeya ZALLIA putri said...

hehehe xpo.. pn syima.. gane nak letak iklan heartbeat dekat bwah skali entry mcm blog anda tu.. srro nak niru jugok.. peace!