CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, February 18, 2011

:: Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha ::


Pagi2 ni.. Liya semangat pulak untuk menulis blog.. terjah2 blog kawan2, then jumpa contest ni untuk join.. Tatau sempat or tak.. Join sajalah labuu.. hehhe..Incik TaufiqTiramisu tqvm yer.. banyak tolong Liya.. Liya jumpa contest ni kat blog beliau la.. So liya nak isytiharkan yang Liya dah JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA.. Tett! Siapa yang nak join bloglist Yuyu KLIK SINI, Selamat men'join'! Lalalla....


As a blogger baru, Liya sooooka sangat ushar2 blog2 blogger yang hebat dan ramai followers serta ada trafik yang sangat sibuk macam kat Kl..(Kl salah satunya la selain Beijing..hhehehe).. Blog Yuyu santek, kemas, n banyak entry2 yang best dan menarik untuk dibaca.. Betul!! Liya tak tipu.. Cuba gi jenguk blog Yuyu sekarang..
Blog Yuyu Zulaikha




Sila klik di sini.. Sharing is caring,


Lieeyaa..

6 comments:

ceritera asni said...

datang sini,dr segmen yuyu.n follow awk..jom dtg blog sy pule..

Taufiq Tiramisu said...

wa wa wa..hehehe..
good luck ;)

darlieeya ZALLIA putri said...

ceritera asni- tenkiu..liya folow blog anda pula


incik taufiq- ape yg wa wa wa tu?? haih...

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)

darlieeya ZALLIA putri said...

novelgurl~ tenkiu.. liya terjah anda balik.. hhehe

Anonymous said...

http://lovelynurzarra.blogspot.com/?m=1
singgah2 le :)