CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Saturday, February 26, 2011

:: Di Tag Oleh Fiq ::

Hari ni, Liya berehat dengan tenangnya di rumah.. Sambil2 melayan gigi yang sakit.. Haih! Plan asalnya nak pergi PD ngan Kak Lily, tapi cancel last minute.. Nak pergi Majlis Jamuan umah Dato Khailani pon terpaksa cancel sebab xde transport.. Buwaaaa... Last2 gi lepak minum ABC + Beger Special jer kat pantai.. Sedap jugak! Balik umah, dapat mesej dr FIQ , Liya di tag.. Wah!! Jom layan..


1. Adakah kau rasa kau HOT?
TAK, KOT! Errmm jap Liya tanya kawan2..

2. Uplod pic kau dari PC sekarang jugak!

Dan dan Liya carik gambar dari PC.. Haih.. Jawab test punya pasal..


3. Cerita pasal gambar tu..
Ini gambar anak buah Liya yang pertama.. ( Ada dua jer pon~ setakat ni).. Namanya Nur Kaisah Qistina Bt Mohd Thahir Batcha.. Amek kau.. Nama penuh terus! Sangat gedik..okeeeyy..Tapi soomeeeyyllll...


4. Bila kali terakhir kau makan ayam?
Owh soalan best ni.. Liya memang suka makan ayam.. Hari Selasa malam.. Incik tunang belikan kat pasar malam Ampang.. Tapi x best;-(


5. Lagu terakhir yang kau dengar..
Cinta Kristal~ Awie.. Lagu ni femes after HKLBR.. Incik tunang pon selalu nyanyikan..Buwekkk..Mentang2 suara sedap.. Bajet!! ;-P


6. Apa yang kau buat selain selesaikan test ini?
Sapu minyak Yuyi kat perut.. Period pain la pulak.. Adoyaii..


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
Macam2.. Ikut tempat.. Biasanya Liya.. Ck Lee dan Kak Ya.. Si dia memanggil Cecucuk.. Sabar jelaa..


8. Tag lagi 8 orang..

1.GM AED
2.SYIEMA
3.MAYA
4.KAK KIENA
5.GM BOND
6.FIQ
7.AIDA
8.KAK RECK


9. Siapa no 1?
Geng GM Liya masa kat SM Sains Pasir Puteh dulu.. Besfren!


10. Cakap pasal no 5..
Geng GM Liya juga.. Tengah tunggu hari nak bersalin anak sulung.. Good Luck, Bond!


11.Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
Dengan kawan baik Incik tunang.. Akugitarislagenda!


12. Bagaimana pula dengan budak no 4?
Kakak senior Liya masa kat SM Sains Pasir Puteh.. Kak Kiena sekarang kat Melbourne.. Bercuti bersama Incik somi dan Ziyaad Ilhaam..


13. Pesanan buat no 6?
Jawab test elok2 Fiq.. Jangan lupa buat entry best2 tau! Dan sila jaga diri dengan baik!


14. Kata-kata cinta untuk no 2?
Cepat2 buat anak.. Ahhaaa..;-P


15. Adakah no 7 dan no 8 punya persamaan?
Yesss!! Dua-dua perempuan hebat di dunia!


16. Berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1..
- isteri incik Berg
- asal dari Tanah Merah, Kelate
- tengah buat master kat UKM, Bangi
- pregnant first baby
- bunting pelamin.. Wow!!


17. Persamaan antara kambing dan lembu?
Hallamak, soalan mencabar minda betul la.. Ermmm dua-dua binatang berbau..... (malas nak sebut)


18. Perasaan ketika jawab test ini?
Aaahh.. Kacang peas, saja.. (Ahhaaa berlagak sioot!)


19. Adakah kau tahu Rizman tu sengal?
Ah sudah.. Rizman mane pulak ni??


20. Gay or les?
Gay tu ape? Les tu ape? Liya dah nak kawen maa..



SIAP!!!!Sila ulang baca kalu tak paham yeer.. Ahhaaaa... Tq Fiq sebab tag!


Lieeya~

11 comments:

Taufiq Tiramisu said...

Hahaha..thanks liya..

trimas untuk pesanan dan nasihat liya..
fiq hargainya ;)

darlieeya ZALLIA putri said...

amboih..cepat nya reflex..hadoih!

baik2.. syame2.. gi bace buku nung!

pak long said...

salam...
lama rasanya tak kena TAG...asik kena TAG GA jer..
best baca tag hok ni..

Nur Ardilla Najwa said...

jom join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2011/01/february-give-away-from-ardilla.html

darlieeya ZALLIA putri said...

pak long..

hehhe tu lah.. biasa nya tag GA jer kan.. ok len kali kalo ade ape2,liya tag pak long sekali tau!

darlieeya ZALLIA putri said...

nur ardilla najwa..

ok..jap liya check contest kat blog anda..thanks for invitation..

Sumayyah Nadhirah said...

sye nk ambk tag nie la..hahah nnti tgk yeee

darlieeya ZALLIA putri said...

ok maya.. cyok2! dah tengok..ahaahaaa..

Syima Emi said...

ya... thanks tag aku..hehehe.. aku baru perasan ado namo aku..kihkih.. dan doakan aku cepat dapat baby... insya Allah bila mood nak jawab tag mariii, aku buat..hahahahha

darlieeya ZALLIA putri said...

HEHHE OK PN SYIEMA.. SOMEL KAN TAG NI..SOOKA SGT.. ERMM OK I DOAKAN.. U PUN DOAKAN I TAU!

hamiDahRecKs said...

hihihi...ko nih dik..akak perempuan biasa sahaja...hebat sikit2 jahhh..hihihi
anyway thanksss