CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Friday, January 21, 2011

:: We Love Adidas Sooo Damn Much! ::

Adidas oooohh Adidas! Hehe.. kami suka sangat jenama Adidas nih.. tak tahu kenapa, mungkin disebabkan kualiti dan design nya koott!! ( eehem.. kkooot la;-P..).. Sangat la kebetulan semasa di UTM dulu, kat Taman U tu ada pula outlet Adidas + Nike Factory.. Bukan setakat outlet saja, malahan kat Taman U tu juga lah adanya HQ Al-Ikhsan.. Soooka sangat!! Kenapa, iyolah.. Dengar saja duit loan dah masuk, apa lagi.. Terus berkira-kira untuk shopping apa di Adidas or Nike Factory.. ngeh3.. (patutla mak ayah asyik bising tentang duit cepat habis.. Uppsss kantoi suda.. ngeee*)


Masa new year hari tu, bersempena dengan anniversary kami ( konon-konon ada anibesery;-P ).. ku dengan murah hati tanda kasih sayang membelikan beliau jam Adidas –Cambridge Watch.. Hehehe.. I am pretty sure that he like it soooo much!!




Nape jam ni best sangat?



Product Information

With playful color schemes, the Adidas Cambridge Watch keeps you on track with a bit of flair. This wristwatch features a classic three-hand movement and is water-resistant up to 5 ATM.

Details

  • Polyurethane strap
  • Polycarbonate case
  • 5 ATM water resistance
  • Imported

abes untuk ku? tidak adakah hadiah?? buwaaaaa....

Hhehehe...Nasib baik beliau juga dengan sangat la baik menghadiahkan ku handphone baru! Ahhhaaa.. Thanks a lot.. I really need it for this time! Kerana ku telah pun mempunyai Adidas-Furano Watch.. nanannaa;-P.. So, boleh dapat hadiah lain la kan.. kan.. kan.. ngeee*



habis? jam ini, apa pula yang best nya tentang dia??


Product Information

The Adidas Furano Watch has a rugged polycarbonate case, with an interval timer and chronograph to help you track your progress as you improve your athletic performance.

Details

  • Polycarbonate case; Digital movement
  • Ventilated polyurethane strap
  • Alarm
  • Chronograph for event timing
  • Interval timer
  • 10-lap memory
  • Imported


p/s :
sukan dan kami memang agak sukar untuk dipisahkan.. encik tunang sangat la excited dengan badminton, futsal, bola padang, bola tampar, bowling.. mak aih!! tapi harapan kami cuma satu, kami lakukan ini semua untuk kesihatan dan mengisi masa lapang dengan aktiviti sihat.. hope kami mendapat manfaatnya.. InsyaAllah..

No comments: