CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Monday, January 31, 2011

:: The Most Memorable Contest ::


Ini pon contest lagi.. Liya dapat tahu contest ni dari blog Pn Syiema, kawan Liya kat SCIPP dulu. Blog beliau adalah; http://petaibududurian.blogspot.com/. Emm Liya saje je join contest ni. Emm nak letak gambar mana ya?? Ok, dah dapat idea..



Gambar ni diambil masa Liya terima Anugerah Dekan kat UTM dulu.. seronok sangat sebab dapat anugerah ni.. ehhehe.. May Allah Bless Me..


nak tag:
Aed Madihah
AdamQaseh

2 comments:

Syima Emi said...

as salam... wah comeiii doh blog mu... hehehe... cute mace blog aed.. ya, aku ado cadangan, apa kata iklan nuffnang hok 4 segi sama tu mu letak atas ganti hok 4 segi pjg tu (hok mu letak atas sekali tu).. pahtu hok tu mu letak kat sidebar atas promo iklan mu ko... sesuai dgn saiz dia.. cadangan jah ni. sebab nanti sene ore napok, nanti ore klik2..pahtu sene blh duit..hihi... mana iklan nuff mu hok 4 segi pajang melintang tu.. letak la atas sekali.. bawah header mu boleh.. buat just copy code hok size Leaderboard, g kat add a gadget, cari html/java script.. pastu paste jah la.. iklan nuff tu ada nama masing2. kalo hok kat sidebar namo Skyscraper.. hok 4 segi sama nama Large Rectangle.. ok la.. gapo2 x paham leh ty.. hok aku tahu, kita share2 ok..

darlieeya ZALLIA putri said...

ok.. hhehehe mekasih pn syima.. santek eh blog i da?? yay!!! berkat tanya pn aed dan kamu..

yay!! i setuju ngan pendapat u,pn syiema..nanti i murni kan yer.. wah terharunya ada yg komen blog i.. bg pendapat yg bernas.. sukeee sangat uuu!!

i nak bg u adiah.. mmmuuuuaaaahhh!!

lurve u!