CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, August 18, 2010

:: Alahai button ::

hari ini balik sekolah lambat sebab ada mesyuarat AJK KGK sekolah.. penat + ngantok.. tetapi layan!! macam biasa, balik ke rumah dengan kaki sendiri.. kenderaan berkaki dua menggunakan kudrat hayunan langkah.. hehhe 5 minit saja.. masih larat dan berbaloi walaupun hari hujan atau panas.. encik umbrella yang baik hati kan ada.. hhehe;-) alamak.. terperasan satu button kat kasut dah tercicir.. buwwaaa dalam hati menagis sekuat gaya=P.. patah balik..patah balik..tak dulik!! separuh jalan dah penat+ putus asa.. pasrahlah;-(.. "cikgu daliya!!!!!" dari jauh terdengar satu suara..


student : cikgu.. button!! ( sambil sengih comel)
tuannya : haaa.. mekasih!! ( senyum ala2 nak melompat tinggi2 )


seronok?? mak aii.. mahu tak seronok.. seronok gila.. hahhaa.. thanks God.. bulan puasa banyak dugaan.. tetapi terlalu banyak ganjarannya.. i belajar itu..!



inilah button yg tercicir dan dijumpai kembali.. maknanya ' balik ke pangkal tuan'.. heehhee;-)


ini adalah antara button yg paling i sayang.. cute kan?? ngeeee;-)


yay!! kasut sudah santek dengan button-button yang cute lagi jelita.. waawweeeyy;-)


p/s :
students f3 yang ada kelas tambahan maths tadi.. thanks a lot.. i doakan anda cemerlang PMR..

No comments: