CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, September 9, 2009

majlis BERBUKA PUASA R515AW

Lt Kol Amir, Ltm Pak lah, Ltm Yus, Ltm X, Ltm Din dan Ltm Shahril..wahhh..ensemnyaaaa..


yummy..yummy.. bestnya makanan.. adakah ini masakan dari cookhouse???


tanggal 5hb & 6hb sept 2009.. di Rejimen 515 Askar Wataniah, Kem Transit, KL..


alkisahnya that time memang semangat sangat nak pergi ke kem.. tak tahu kenapa, tp yang pasti pagi-pagi sabtu tu dah dapat orders dari ltm aiza suruh pergi melapor seawal 0730am.. uishhh biar betul..

dengan selamba, 0900am baru menggerakkan diri dari rumah alone..huhuhu 1st time pergi ke kem drive sorang2..rasa macam nak menangis pun ada..kan best kalo si dia ada menemankan..uh..! lupakan..

aku berjaya membawa diriku ke jalan yang lurus..sesampai di kem, perkataan pertama yang aku dengar "uishh sejuknya tangan.." hahhahaha apa tak nya..tadi b4 sampai sempat dulu makan buah langsat..:-P..

segala persiapan untuk acara penting malam tu anggota dah bertungkus lumus mengerah tenaga hampir seminggu.. memang kerahan betul.. aku memang mencari pasal petang tu..dengan selamba aku menuang duty keluar berlibur sebentar.. nannanana..

balik2 kem, berasap jugak telinga kena sound dengan kapt zalman.. nasib baik dapat bodek balik..lagi nasib baik kapt jamal agak sporting..hhehehhe..thanks sir!

aku dan ltm ayu semangat betul makan walaupun kami tak lapar sangat..memang sangat tak lapar sebab siang tu kami dah operasi siap2.. kesian si ltm ariesta, ltm aiza dan ltm ina..tak dapet den nak nolong..brotherhoods of r515aw, kita jumpa lagi nanti k..


p/s : ltm shahril, terima kasih menemankan ku menghantar ltm ayu dan ltm ariesta malam tu.. memang boleh jadi pemandu f1 lah..hampir mengigau tidurku malam tu..nway, mesti kami rindu kamu selepas ini.. jangan lupa datang menjenguk kami lagi k..

1 comment:

Cik LeYha~~~ said...

Assalamualaikum Puan...

salam ziarah...
jalan2 kat sini terjumpa blog puan pula...
huhuhu...
selamat berpuasa..da hepiu slalu...=)