CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Monday, September 7, 2009

hari ni..sambungan seMALAM...

malam tadi..lenaku diganggu lagi.. sama seperti semalam.. tidurku hanya ditemani air mata.. akhirnya ku sedar hari sudah hampir siang tatkala bunyi ayam berkokok.. oh.. ku menghabiskan malamku hanya dengan menangis..hemmm apakah nasib yang terkenang.. apakah ini memang suratan takdir dari Luth Mahfuz..??takdir dan ujian itu tidak pernah salah.. hanya bertujuan untuk memperkasakan hati ini menjadi lebih tegar..

ZALLIA..jangan sesekali menyesali apa yang terjadi.. jangan hanya mengenang pada bayangan yang tak pasti..teruskan hidup dengan semangat yang berbaki..masih ada yang menunggu.. Tuhan itu Maha Adil.. Maha Mengetahui.. selalu lah memegang pada kata-kata ini:

"orang yang bekerja berat, badannya akan kuat.. orang yang banyak menderita, jiwanya akan perkasa.. dan orang yang ditimpa kesusahan, dia akan ingat kepada Allah.."p/s:
sahabatku yang bernama al wathiqu, kapt zalman, kapt jamal, ltm shahril dan juga tanpa lupa, teman baikku,yune.. terima kasih untuk sentiasa di sisi saat ku hampir jatuh..

No comments: