CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, May 13, 2009

kursus ZALLIA sampai ke penghujung..
Bismillahhirrohmanirrohim..hari ini adalah hari kedua terakhir kursus di IPGM Kampus Pendidikan Islam, Bangi ini... apa yang ku cari disini..? ku sedar pencarian ilmu itu tiada penghujungnya..kerana ku sangat berpegang bahawa tempat ilmu itu ialah pada akal... makin bertambah ilmu semakin terasa kebodohan..orang yang berasa dirinya pandai ialah orang yang tidak mahu menambah pengetahuannya..

hmmm.. disini ku memang terasa ilmu ku baru di gigi pantai.. masih jauh ku perlu mengembara menyelami ilmu yang luasnya bak lautan yang tak berpenghujung..

terima kasih Tuhan memberikan peluang ini utk ku menimba ilmu mu.. InsyaAllah dengan tunjukkan jalanMu yang lurus, akan ku salurkan ilmu ini ke jalan yang Engkau redhai..kepada kawan-kawanku di sini, pensyarah-pensyarahku.. terima kasih daun keladi.. terima kasih kita jumpa lagi... sob.. sob..sob..buwaaaaaaaaa...

p/s..
asmirul..terima kasih ajarku berblog..wah..ku makin hebat sebagai blogger..hehhehe..kakak nisi..terima kasih temanku di sana sini.. kakak maiza..nasihatmu membuatku kuat setiap saat..kakak2 n abang2 KDP bestari 4wiks..jumpa lagi bila kita jumpa... hati-hati di hati..


No comments: