CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Wednesday, August 17, 2016

:: ESP BERI RASA KENYANG & KURANGKAN RASA INGIN MAKAN MAKANAN MERAPU ::

TESTIMONI SENDIRI
-----------------------------------

Alhamdulillah walaupun Liya menggalas tugas sebagai ibu yang menyusu penuh anak dan pada masa yang sama seorang pelajar (baca: Master), bekerja serta menguruskan rumah tangga, namun dengan mengamalkan minum ESP SHAKLEE setiap pagi sebelum sarapan, badan masih bertenaga dari pagi sampai malam. Kalau tak tengahari dah melepek. Hehe.

Kenapa? ESP beri rasa kenyang, kurangkan rasa nak makan makanan merapu dan yang paling penting sedap lagipun selamat (ofkos Halal). Ingat lagi masa mengandungkan anak, Liya memang tak pernah skip ambil ESP. Orang kata kalau minum soya nanti kulit anak jadi sensitif walaupun putih gebu. Namun alhamdulillah kulit anak bukan sahaja putih bersih, tak ada langsung rashes malahan kulit sihat. Ramai juga tanya-tanya macam mana anak keluar putih walaupun maknya kurang cerah? Lol. Ok, kalau nak tahu, ESP diperbuat daripada soya Non-GMO. Soya biasa mungkin bukan Non-GMO. (boleh google ttg ini). Haaaa, terdapat beza disitu.

Liya cadangkan ibu-ibu yang sedang mengandung, menyusu ataupun nak diet sihat (boleh juga kurus)--cubalah ESP SHAKLEE. Sekali cuba, pasti repeat order.

Nak share-share lagi?
Feel free untuk pm/ws Liya 019-9590636

Sunday, July 24, 2016

:: Omega Guard untuk ibu mengandung :

🌸 OMEGA GUARD 🌸

Omega Guard adalah minyak ikan mengandungi DHA,EPA dan omega-6 untuk:

 🌱 menjaga salur darah
 🌱 meningkatkan sistem imunisasi badan
🌱 menyingkirkan kolestrol,menjaga saraf otak dan mata
🌱 meningkatkan kelembapan kulit
🌱 memperbaiki eczema
🌱 mengurangkan selsema dan asma
🌱 merendahkan paras kolestrol bagi pesakit darah tinggi
🌱 meningkatkan tahap IQ dan perkembangan minda anak.
🌱 bagus utk ibu hamil dan menyusu anak.
🌱 ibu hamil yg mengamalkan minyak ikan omega boleh mengurangkan risiko anak asma,alahan dan eczema.

🌰 ATURAN MAKAN
🌾 sebiji bagi kanak-kanak
🌾 3biji bagi dewasa 
 
🌰 sebotol 90 biji.

☎️ Untuk harga istimewa
PM LIYA 019-9590635


Saturday, February 20, 2016

:: Lecithin untuk penyakit nyanyuk dan kuatkan ingatan. Makanan untuk otak bijak ::

Assalam. Gemoning guys. Happy weekend. Wah berhabuk wall. Lama betul tak update entry.

Hari ini Liya nak cerita tentang Lecithin. Sebelum ni ramai yang duk ingat Lecithin ni hanya untuk pecahkan rantaian lemak (baca:set kurus), tapi sebenarnya Lecithin ni juga boleh bantu dalam perkembangan set otak. What?? Macam mana tu? Ahaaaaa! 

Lecithin boleh bantu transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan penting dalam neurotransmitter (berkaitan short term memory). Selain itu, Lecithin juga mampu kurangkan penyakit nyanyuk atau Alzheimer. 

Ada sorang customer Liya ni memang selalu repeat order. Katanya untuk anak. Suprisingly, anaknya memang sangat laaahhh hebat dalam bab ingat-mengingat. Testimoni hebat untuk sisi lain bagi Lecithin, rite!

Weeee.! Happy weekend uolss!

PM/WS Liya untuk details. Harga terbaik dari ladang sempena Februari. Postage seluruh Malaysia!


Sunday, October 11, 2015

:: Omega Guard untuk masalah asma dan semput ::

. Assalam. Morning all. Ni nak habaq mai produk yang tengah hotsss nih. Adeh mcm biskut panas baru keluar oven.. Ramai customer repeat order. Paadiaaa tu. 

Ningggdiaaa. Omega Guard Shaklee. Untuk kurus boleh, untuk otak boleh, untuk badan sihat boleh. Apatah lagi untuk badan cantik dan sihat. Ommmaaiihhh!! Jom kita gali padia tu fungsi Omega Guard.

Omega Guard adalah minyak ikan mengandungi DHA,EPA dan Omega-6 utk yang membantu dalam:

 🌸 menjaga salur darah
🌸 meningkatkan sistem imunisasi badan
🌸 menyingkirkan kolestrol,menjaga saraf otak dan mata
🌸 meningkatkan kelembapan kulit
🌸 memperbaiki eczema
 🌸 mengurangkan selsema dan asma
🌸 merendahkan paras kolestrol bagi pesakit darah tinggi
🌸 meningkatkan tahap IQ dan perkembangan minda anak.
🌸 bagus untuk ibu hamil dan menyusu anak.
🌸 ibu hamil yg mengamalkan minyak ikan omega boleh mengurangkan risiko anak asma,alahan dan eczema.

🌰 ATURAN MAKAN 🌰
~ makan sebiji bagi kanak-kanak dan 3biji bagi dewasa.

❄️ Sebotol 90 biji.

Selain itu, Omega Guard juga membantu untuk masalah asma/semput. Cara ia berfungsi:

 🌷 Mengurangkan keradangan di salur nafas

🌷 Meningkatkan sistem imun tubuh

🌷 Membantu menyihatkan paru-paru

🌷 Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus).



Jom cuba. PM/WS LIYA 019- 9590635 atau follow LIYA di Instagram @liyashaklee.

Harga meletup habis. Grab now!

Friday, October 9, 2015

:: Ubat sakit kepala dan migrain ::

Hi. Salam uolss. Lama Liya tak updates blog. Almaklumla cuti panjang dah habis. Sem baru dah start. Doakan Liya habis belajar semester ni ya. Amin!

Haa rini nak cerita tentang Set Migrain Shaklee. Tadi kebetulan kawan sekolah rendah order Set Migrain. Katanya asyik sakit kepala berhari-hari. Berdenyut-denyut.

Okay, Set Migrain Shaklee terdiri daripada dua produk hebat ini:
1~ Ostematrix
2~ B-Complex

Mari kita kongsi macam mana keduanya membantu mengurangkan sakit kepala dan migrain.

~ Magnesium yang ada dalam Ostematrix dapat mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca dipercayai penyebab migrain.
~ Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tidak ada Vitamin D tidak boleh diserap oleh badan, dan tertinggal sebagai batu di dalam ginjal.
~ Vitamin B2 (riboflavin) & B6 (pyridoxine) telah terbukti membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain.

Sesiapa yang sedang & telah menderita sakit kepala dan migrain, bolwh cuba Set Migrain ini. Ramai customer beri feedback yang sangat positif. Mana tahu sesuai untuk anda. Belum cuba belum tahu.,Dah cuba, bagi testimoni ya. Nite all! 


PM/WS Liya untuk harga terlajak murah. Harga pecah kepala. Murah naw-naw-naw..

Sunday, July 5, 2015

:: Masalah Eczema Hilang Dengan Vit E & Gla Complex Shaklee::

Assalam. Hye uols. Selamat berpuasa. Hehe baru sempat nak wish. Belum terlambat kan? Baru 18hari puasa. Eh, baruu ke dahh? Hehe pejam pelik pejam celik, kejap je masa berlalu kan. 

Rini nak kongsi sikit tentang customer yang beli Vitamin E & Gla Complex untuk bantu kurangkan masalah eczema. Siapa cakap hakak tak berjual walaupun cuti bersalin? Hehe kedai online hakak buka 24/7 diks. Hehe bukan hape, alhamdulillah customer & regular customer tetap contact untuk beli produk. Yang dekat kita COD, yang jauh kita pos. Takde masalah, In sha Allah.

Haaa customer ni student lagi. Asalnya memang dah consume Vit E & Gla Complex untuk hilangkan eczema yang beliau alami. Selepas consume alhamdulillah masalah eczeme beliau hilang (dengan asbab bantuan Allah ya). Kemudian beliau stop consume beberapa tahun.  Then ni nak consume balik sebab eczema datang semula. Pelbagai usaha cuba, namun tak berjaya. Katanya Vit E & Gla Complex Shaklee yang paling sesuai untuk beliau.

Seronok beliau bila COD tadi, beliau perasan ada suprise gift bersama barang-barang beliau beli. Hehe rezeki awak dik!

Siapa nak cuba? Or nak bantu orang untuk cuba, contact Liya ok!

COD Puncak Alam, Meru, Kapar
Pos seluruh Malaysia


Sunday, June 28, 2015

:: SET MENYUSU SHAKLEE ::

. Alhamdulillah hari ni Liya pos SET MENYUSU kepada seorang ibu bijak. Buat pilihan terbaik & usaha mencari asbab untuk boost balik produksi susu. 

SET MENYUSU terdiri daripada:
🌸 ESP~ pekatkan susu
🌸 ALFALFA ~ banyakkan susu 
🌸 OSTEMATRIX ~ sumber kalsium & magnesium ~ bantu galak pengeluaran susu 
* ketiga-tiganya adalah milkbooster!

In sha Allah ramai ibu-ibu dah cuba & dapat boost balik susu yang drop. 

Mungkin ini asbab yang terbaik untuk bantu anda. 

Susu ibu adalah susu terbaik. Jimat-berkualiti-nutrisi lengkap! Jom kita usaha untuk beri yang terbaik kepada bayi kita!

Your Trusted SID
@liyashaklee 019-9590635

#liyaneededsupplementstore #shakleeuitmpuncakalam #shakleepuncakalam
#setmenyusushaklee