CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini Utk 4sen

Tuesday, February 21, 2017

:: ESP SHAKLEE UNTUK KULIT CANTIK & DIET SERTA KURUS ::

Assalamualaikum. Morning guys. Dah sarapan ke. Ok, rini nak cerita tentang ESP Shaklee. Wow, memang sangat superb & laku keras. Liya personally memang tiap-tiap pagi breakfast dengan ESP. Perut rasa kenyang & dapat bertahan especially hari-hari kita sibuk tak sempat nak amek heavy breakfast. 

Jom kita ushar macam mana ESP boleh beri rasa kenyang pada perut.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Menurut Pakar Nutrisi, protein soya dapat memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita rasa kenyang dengan lebih lama. Jadi, boleh kurangkan makan.

Protein soya satu-satunya tumbuhan yang mempunyai 9 jenis asid untuk keperluan tubuh. Ia juga rendah lemak dan kolesterol.

Testimoni customer yang sangat berpuas hati dengan hasil consume ESP:

Wow, boleh bonus kurus lagi. Hehe.

Ni sarapan Liya untuk hampir setiap hari. Rasa ESP ni sedap. Lemak berkrim. Tak rasa macam soya biasa tu. Mostly yang try akan cakap boleh masuk ngan rasa ESP. Boleh juga campur ngam milo, horlicks, farm fresh atau jus buah. Shake-shake-shake je. Tak berketul!

Dapat mug baru dari Shaklee. Cantik kan. Hehe. Boleh guna shaker atau mug biasa. Shake atau kacau guna sudu.

Ok, bagaimana pulak ESP boleh banyu untuk cantikkan kulit. Jom kita tengok:

❤️ ESP Shaklee Untuk Kulit ❤️

ESP adalah produk penting dalam Set Kecantikan Kulit. Baik untuk jerawat, jeragat dan sebagainya. Banyak testimoni membuktikan ESP Shaklee adalah tepat untuk anda yang nak kulit cantik. Tak kurang juga testimoni yang ia berjaya mengatasi masalah kulit seperti ekzema. 
.
9 asid amino yang terdapat dalam ESP Shaklee membantu untuk membina kulit, otot malah anggota badan lain dengan cantik. ESP Shaklee membantu dalam proses pembentukan sel kulit yang sangat cantik. Perlu anda ingat, set kulit kita sangat senang rosak atau mati. Cukup dengan hanya terdedah dengan cahaya matahari.
.
Jadi, tanpa proses penghasilan sel baru yang aktif, maka kulit akan menjadi semakin rosak dan membawa pada keadaan kering, jeragat, pecah, kedut, kusam dan sebagainya. Jadi ESP Shaklee berfungsi untuk meransang penghasilan sel kulit baru, menganjal, mencerah, mengembalikan warna kulit, mengurangkan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka.

Ni perkongsian customer tentang hasil (masalah kulit/jerawat) after consume ESP.

Kulit muka makin berseri-seri. Tona kulit sekata. Alhamdulillah.

Ramai kawan-kawan akan tegur & nampak perubahan kulit kita walhal kita sendiri kurang sedar. Hehe.

Ok, nak chit chat lagi lanjut, boleh pm/ws Liya ya. 019-9590635.

Free consultation, guide cara consume yang betul & info jelas tentang produk.

Regards,
Liya.
Your Trusted Distrirbutor ❤️

Thursday, February 2, 2017

:: GLA COMPLEX IKHTIAR UNTUK MENGANDUNG ::

Salam. Lama Liya tak update blog. Malam ni sebelum tidur, nak stori mori sket tentang Si Gojes GLA Complex Shaklee. Since ramai yang wasap tanya pasal gojes ni. Jom kita review;

❤️ KELEBIHAN GLA COMPLEX ❤️👍

Masalah haid tidak teratur? 
Sukar hamil? 
Ada cysts atau fibroid? 
Berisiko kanser? 
Kulit kusam, berjeragat atau tona kulit tidak sekata? 
PMS? Menopuse? 
Ini semua masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita kan. Tapi tahukah anda untuk mengatasi semua masalah ini hanya perlukan satu sahaja… haa apa tu ya?

Biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan. Haa kalau nak tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni? GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu juga orang masalah haid, sukar hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.

Apa kelebihan Shaklee GLA Complex berbanding EPO biasa di pasaran? 
.
GLA Shaklee diekstrak dari minyak borage (herba favourite orang Barat) di mana ia mengandungi 2x ganda jumlah GLA dan 3x ganda lebih berkesan dari EPO biasa. Uniknya lagi Shaklee GLA Complex digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untukmeningkatkan penyerapan dan keberkesanannya. EPO biasa cuma ada GLA sahaja ya dalam kuantiti yang rendah. Tapi tidak dengan Shaklee GLA Complex.

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.
.
Hubungi saya untuk dapatkan GLA Shaklee.
@liyashaklee




Tuesday, November 29, 2016

:: Testimoni bergambar masalah jerawat dan jeragat selesai dengan skincare Karisma Cosmetic ::

Assalam. Hai. Rini Liya nak belanja testimoni bergambar customer-customer kita yang dah berjaya selesaikan masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam selepas 3 minggu hingga 1 bulan menggunakan Skincare Karisma Cosmetic. Jom kita tengok ☺️

Customer kita yang sebelum ini mengalami masalah jerawat teruk. Masalah hampir selesai setelah 1bulan menggunakan skincare 5in1.

Masalah kulit kusam dan tona tidak sekata. Cun habis!

Satu lagi masalah jerawat dan parut jerawat selesai. Bonus bila kulit muka bertambah flawless.

Adoiiii. Adik kita ni memang cun habis. Alahai awak, tak puas sekali tengok. Mesti nak tengok berkali-kali. Cun nyaaaa 😍😍😍

Kulit kusam dan tona tidak sekata hilang terus lenyap. Yang tinggal hanya kulit muka yang licin, gebu dan berseri bak bidadari. Alhamdulillah!

So tunggu apa lagi. Nasihat Liya, jangan bazirkan duit kita untuk skincare yang mahal dan bukan-bukan. Skincare Karisma Cosmetic 100% selamat, lulus KKM, bebas merkuri, bebas hydroquinone.

Jom PM Liya laju-laju!

POS SELURUH MALAYSIA
COD PUNCAK ALAM

Thursday, November 17, 2016

:: BEAUTY SOAP DELIMA DAN COLLAGEN ::

BEAUTY SOAP DELIMA + COLLAGEN

Assalamualaikum uols. Lama tak update blog. Hehehe rini nak share tantang sabun muka atau pembersih muka. Uols pakai jenama apa ya? Ni haa Liya nak share, sebelum ni Liya memang cuba macam-macam jenis pencuci muka. Pernah beli brand set skincare C**nique berharga RM300 pun (zaman eager nak cantik 🙈), tapi tak sempat habis guna pon--tak sesuai. Kulit muka jadi kering. Last sekali buang macam tu ja (jangan membaziir macam Liya tau 😁)

Rupanya tak semua jenama mahal sesuai untuk kulit muka kita. Now, dah jatuh cinta ngan sabun muka ni. Bila pakai kulit tak kering, lembut dan rasa bersih. Tak kering tu paling penting. Sebab bila kering kulit jadi pedih, sapu bedak jadi bercapuk. 😭😭😭

Bila tengok ingredients, rupanya delima & collagen memang bantu untuk bersih kulit daripada kotoran, melembap, menyegarkan dan licinkan kulit wajah. Wow!😍😍

Nak cuba? Boleh pm LIYA

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA
Ni set Trial 1 & Trial 2 yang ada Beauty Soap Delima + Collagen.

TRIAL SET 1(Rawatan) RM76
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Treatment

TRIAL SET2 (Pencerahan) RM78
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Daycream

Yang ni set 5in1 yang lengkap untuk 5 hot items 😎😎

Testimoni pengguna kita yang dah cun melecun selepas 3 bulan guna Combo Set!

Testimoni pengguna yang bermasalah jerawat. Guna Combo Set selama lebih 2bulan ☺️💪💪

Selamat Hari Jumaat!💃💃

:: BEAUTY SOAP DELIMA DAN COLLAGEN ::

BEAUTY SOAP DELIMA + COLLAGEN

Assalamualaikum uols. Lama tak update blog. Hehehe rini nak share tantang sabun muka atau pembersih muka. Uols pakai jenama apa ya? Ni haa Liya nak share, sebelum ni Liya memang cuba macam-macam jenis pencuci muka. Pernah beli brand set skincare C**nique berharga RM300 pun (zaman eager nak cantik 🙈), tapi tak sempat habis guna pon--tak sesuai. Kulit muka jadi kering. Last sekali buang macam tu ja (jangan membaziir macam Liya tau 😁)

Rupanya tak semua jenama mahal sesuai untuk kulit muka kita. Now, dah jatuh cinta ngan sabun muka ni. Bila pakai kulit tak kering, lembut dan rasa bersih. Tak kering tu paling penting. Sebab bila kering kulit jadi pedih, sapu bedak jadi bercapuk. 😭😭😭

Bila tengok ingredients, rupanya delima & collagen memang bantu untuk bersih kulit daripada kotoran, melembap, menyegarkan dan licinkan kulit wajah. Wow!😍😍

Nak cuba? Boleh pm LIYA

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA
Ni set Trial 1 & Trial 2 yang ada Beauty Soap Delima + Collagen.

TRIAL SET 1(Rawatan) RM76
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Treatment

TRIAL SET2 (Pencerahan) RM78
💁Beauty Soap
💁Nightcream
💁Daycream

Yang ni set 5in1 yang lengkap untuk 5 hot items 😎😎

Testimoni pengguna kita yang dah cun melecun selepas 3 bulan guna Combo Set!

Testimoni pengguna yang bermasalah jerawat. Guna Combo Set selama lebih 2bulan ☺️💪💪

Selamat Hari Jumaat!💃💃

Sunday, October 23, 2016

:: SKINCARE KARISMA COSMETIC-- Tanpa pengelupasan, selamat, halal & lulus KKM ::

CANTIK DALAM SEJAM?

Betul ke boleh cantik dalam masa sejam? Dua jam? Eh mengarulah! Ok, cuba awak buat facial atau face treatment, ada tak perubahan sebelum dan selepas? 😝😉

Itu baru facial! Haa cuba bayangkan awak guna skincare untuk jangka 1 bulan, 2 bulan dan seterusnya. Mesti kompem of course akan glowing ploles cun melecun. Macam sis kita ni. Masalah jeragat segan terus nak lekat kat muka selepas sebulan guna skincare 5in1 Karisma Cosmetic.

Sis takut la nak guna skincare ni. Banyak sangat sekarang viral pasal itu ini. Haaa kan?? Sis, dun wory k. Skincare Karisma Cosmetic diperbuat daripada bahan semulajadi-- ibu kunyit, sarang burung, ekstrak mutiara, pati lemon dsb. Halal dan lulus KKM. Bertindak merawat secara lembut daripada dalam tanpa pengelupasan. Tiada kesan sampingan kulit pedih, merah terbakar dan lain-lain tu. 

Kita ada beribu-ribu pengguna yang berpuas hati dan dapat hasil positif. Kita rawat kulit muka. Kita jaga betul-betul. Apa-apa pun kita study dulu pasal skincare yang kita nak guna k. Liya? Iols dah study pasal skincare Karisma Cosmetic ni 😎😎

Memang best sangat. Kulit wajah terasa lembut, segar dan bersih.

Jom grab sementara stok ada. Laku keras. Restock setiap minggu. Wow! Hehhe

COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

p/s: Ni kawan Liya masa sekolah rendah. Ada masalah jeragat. Alhamdulillah selepas 1bulan guna 5in1, masalah jeragat selesai. Suami pun tegur muka ploles ☺️☺️

Monday, October 10, 2016

:: Testimoni jeragat skincare Karisma Cosmetic ::

Assalamualaikum.. Selamat pagi!! Dah buat aktiviti Mudahnya Menjemput Rezeki?
1. Sedekah bacaan Al-Fatihah untuk ibu bapa
2. Solat dhuha 4 rakaat
3. Baca surah Al-Waqiah
4. Ya Wahhab-1000x

Ok, pagi ni nak share pic kawan yang semakin gojesss dek sentuhan skincare KARISMA.. 

Percaya atau tidak... Tak sampai lagi dua minggu bercinta dengan skincare KARISMA, naaahhhh!!! Hasil yang sangat owesome 💃💃💃. Yang lucunya, katanya kalau dia tahu macam ni resultnya dah lama dia guna skincare KARISMA.. Memang teruja sangatlah dianya. Hehe. Lagi-lagi kawan-kawan mula chot chet chot chet tanya apa rahsianya 😆😆.

Meh kita belanja pic sket!



Yang nak chantikkkk mcm kawan mek ni boleh pm Liya ya.. memang puas ati!!!

PM/WA 📲 0199590635
COD PUNCAK ALAM
POS SELURUH MALAYSIA

PASTI CHANTIKKK SGTTT....